b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Nehéz meccs vár Szalaiékra!

Nem hibázhat a Fenerbahce! (Fotó: Getty Images)

Az odavágón a felek 0-0-ás döntetlennel zártak és ennek köszönhetően kijelenthető, hogy nyitott maradt a párharc.

Az orosz-ukrán konfliktus kellően megpecsételi az ukrán csapatok helyzetét, de így is a nemzetközi kupaporondon eddig elég meggyőzően teljesítettek a csapatok. A Dinamo Kijev ugye temérdek felkészülési mérkőzést játszott idén, de 2022-ben mindössze a Fenerbahce elleni meccsük volt az, ami téttel bírt. Az odavágón leginkább a védelmeké volt a főszerep és nem akart kimondottan egyik csapat sem kockáztatni. Persze azt a találkozót döntően befolyásolta a “semleges” helyszín, hiszen a mérkőzést Lodzban játszották le. A visszavágó viszont már Isztambulba kerül megrendezésre, ahol azért tudhatjuk, hogy a hazai szurkolók 12. játékosként képesek a csapat mellé állni. Nagy kérdés, hogy ez a Dinamo Kijev játékosaira milyen hatással lesz, de annyi szent, hogy nem vár egy egyszerű mérkőzés a felekre.

Mivel 0-0-ás döntetlenről folytatják a felek a mai mérkőzést, így kimondottan egyik fél sincs lépéskényszerben. Persze a mérkőzés előrehaladtával érkezhetnek a helyzetek, de ahogy az előző találkozón is láthattuk, az ukránok nem igazán tudtak veszélyes játékot felmutatni és a Fener játékosai sem arról híresek, hogy fejjel rohanjanak a falnak. A törökök győzelmére nagy esélyt látnak a fogadók és ennek megfelelően szépen “leverték” már a hazai sikerre adott szorzót. Kíváncsian várjuk ezt a meccset, de mi egy védekező ukrán csapatra számítunk, akik azért érkeznek Isztambulba, hogy valamilyen úton-módon kiharcolják a továbbjutást. A Fenerbahce játékosaiban ugyan benne lehet a gól és a felvezetőben említett közönség is egyfajta pluszt adhat számukra, de azért látva az odavágót, nem számítanánk nagy adok-kapokra. Úgyhogy a fogadásunk az összesített gólokra vonatkozik, amit az ázsiai piacon favorizálunk, méghozzá a 2.75 alatti opció keretein belül! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 2.75 alatt (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: