b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Nehéz meccs vár a svájci bajnokra!

Nagyon nehéz meccs vár a svájci bajnokra! (Fotó: Getty Images)

A keddi napon folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezője és a negyeddöntőkben megrendezésre kerülő találkozók egyikén, az azeri és a svájci bajnok méri össze erejét.

A találkozó magyar szempontból is igencsak fontos, hiszen az FTC, ha képes kiharcolni a továbbjutást a Slovan Bratislava ellen, akkor a következő fordulóban a Qarabag-Zürich továbbjutójával fog találkozn. Na de térjünk vissza a mérkőzéshez. A Bajnokok Ligája idei kiírásában a Qarabag már pályára lépett és a Lech Poznan ellen és sikerült nekik kivívni a továbbjutást, hiszen az 1-0-ás idegenbeli vereséget követően, hazai pályán 5-1-re nyertek a lengyel bajnok ellen. A Zürich viszont csak felkészülési mérkőzéseket játszott idén, illetve hétvégén elkezdődött a svájci bajnokság, ahol a Young Boys elleni rangadón egy csúfos 4-0-ás vereségbe futottak bele. A felkészülési időszak egyébként elég jól alakult a svájciak számára, hiszen temérdek gólt szereztek az ellenfelekkel szemben. Nagy kérdés persze, hogy a Young Boys elleni pofon után mennyire lesz egyszerű talpra állni a vendégeknek, de amit egyből láthatunk a mai mérkőzéssel kapcsolatosan, hogy a bukmékerek szerint az azeri csapat az esélyesebb a győzelemre!

Nem lesz egyszerű Bakuban kivívni a győzelmet, de a svájci csapat mindent megtett annak érdekében, hogy megszokja az azeri környezetet, az időeltolódást és a hosszú utazást is kipihenje. Ennek megfelelően már a Young Boys elleni mérkőzést követően repülőre szállt a svájci együttes és két napja már Bakuban tréningeznek. Ez számunkra mindenképp pozitív előjel, hiszen döntően befolyásolhatta volna a mérkőzést az, ha tegyük fel csak a hétfői napon utazik el a Zürich Bakuba. A Young Boys elleni mérkőzésre mi nem alapozunk, persze egy ilyen zakó után elég nehéz rendet tenni a fejekben, de bízunk benne, hogy sikerült ezt megtenni a szakmai stábnak. A Qarabag részéről vélhetően nincs gond a csapatmorállal, főleg egy 5-1-es győzelem után, de azért ne felejtsük el, hogy ez egy jóval másabb mérkőzés lesz, mint a Lech Poznan elleni csörte. Úgyhogy bizakodunk és szerintünk az első Bajnokok Ligája meccsén már a Zürich képes lesz egy gólt szerezni, ám látva a Qarabag teljesítményét, egy gólt tőlük is várunk! Ezért a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, ami ismét kiváló szorzón fizet!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 2.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: