b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Napoli – Salzburg – 21:00

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében a Napoli – Salzburg visszavágóra ajánlok fogadást. Az előző mérkőzésen sikerült profitálnunk és akkor csúnyán elszámolták magukat a fogadóirodák, most viszont viszonylag jól kalkuláltak az oddsmesterek.


A mostani mérkőzésen azt hiszem szoros mérkőzést láthatunk ismét. Ami biztos, hogy a fiatal osztrák csapat a Liverpooli túrát követően megnehezítette a nápolyiak dolgát is, hiszen egy buta szituációt követően sikerült csak az olasz csapatnak nyerni, az amúgy öt gólos találkozón. A mai mérkőzésen szerintem ismét hasonló összecsapás alakulhat ki, hiszen mindkét csapatnak fontos lenne a pontszerzés. Ugyan várhatóan a Genk nem fog nyerni az Anfielden, de egy esetleges Salzburgi siker még életben tartaná a Bajnokok Ligájában varó maradást a vendégek részéről. Egy esetleges vereség súlyos veszteség lehet, hiszen a Liverpool győzelem esetén hat, míg a Napolitól hét pontra távolodna el az osztrák csapat.

A várható gólszámadatok alapján a Napoli 1,89, a Salzburg 2,81-es mutatóval rendelkezik.

A mérkőzésen az “életben maradás” a cél a vendégek részéről, viszont a gólszámadatok alapján a gólváltás  és a több gólos mérkőzés ismét reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok jelen esetben Salzburg sikert mutatnak, ám ez becsapós, hiszen a vendégek hatékonyak elől, ám a védelmük eddig minden egyes mérkőzésen két gólt legalább összehozott. Egy szó, mint száz a győzelmi kényszer adott és e miatt szerintem a Salzburg még erősebb támadószellemben fog pályára lépni, amely könnyen megzavarhatja ismét a Carlo Ancelotti által elképzelt defenzív, labdatartásra épülő játékot. A hazaiak keretében szinte mindenkire számíthat az olasz tréner, míg a vendégek keretében is a megszokott hiányzók sorakoznak fel a sérültek listáján. A Salzburg részéről hatalmas kérdés, hogy a fiatal tehetség Haaland ismét betalál-e, avagy a hazai oldalon Mertens képes lesz ismét “megfirkálni” az osztrákok védelmét. Röviden tömören tehát támadásokkal teljes mérkőzést várok, ahol bízom benne, hogy a védekező futball, mint stratégiai felfogás nem fog létezni. Amennyiben a Napoli arra fog hajtani, hogy a biztos egy pontot otthon tartsák, akkor lehetünk gondba, ám úgy vélem, hogy a Liverpool kötelező győzelme miatt, az olaszok is a három pont megszerzéséért fognak pályára lépni. A tét mindössze ennek a felvetésnek köszönhető, ám élőben is fogom favorizálni ezt a mérkőzést. A most megosztott opcióm a gólváltásra, ill. a 2,5 gól feletti opcióra vonatkozik, amely a Salzburg mindhárom BL mérkőzésén “zöldült”.

Napoli – Salzburg Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) 1,56 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: