b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Napoli – Liverpool – 21:00

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A második mérkőzésen a nap egyik legjobb és akár rangadójának minősíthető mérkőzését emeltem ki a kínálatból. Lényegében a pályán két top kvalitású együttes a Napoli és a Liverpool fog egymással találkozni.


I Napoli – Liverpool I

A mérkőzésen nem nagyon értem a szorzókat, hiszen a vendégek fantasztikus formában vannak a 2019/2020-s szezonban még nem veszítettek mérkőzést, hiszen a két kupadöntőben döntetlennel, míg a Premier League-ben minden egyes mérkőzését megnyerte a csapat. Na most a Napoli sem kezdte rosszul a szezont, bár a 2. fordulóban a Juventus ellen egy utolsó percekben szerzett öngólnak köszönhetően vereséget szenvedtek, ám összességében jól indította a szezont az Ancelotti legénység.

A gólszámadatok alapján 1,31, illetve 2,19 a két csapat mutatója.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ami számomra nélkülözhetetlen információ, hogy a vendégek kerete szinte egy az egyben megegyezik a tavalyival és ez az együttes majdhogynem megnyerte a Premier League-t, illetve tudhatjuk, hogy a Bajnokok Ligáját megnyerték. A Liverpool nagyon erős támadósorral rendelkezik, hiszen Firmino, Mané és Salah (megszokott támadótrió) ontja a gólokat a bajnokságban. Előbbi 2, míg Mané és Salah 4-4 góllal rendelkezik már 5 fordulót követően. A hazaiaknál Insigne, Callejon, Allan, Ruiz, Mertens és Zielinski veszélyeztethet, ám a van Dijk által fémjelzett Liverpooli védelem igencsak erősnek mondható. Annyi szent, hogy Alisson sérülésével azért gyengült a védelem remek mutatója, hiszen több mérkőzésen gólt kaptak, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy egy jóval összeszokottabb, jobb játékosokból álló Liverpool itt a Napoli otthonában vereséget szenvedjen. Látható a szorzókon, hogy a vendégek számítanak esélyesebbnek, bár a 2,30-s szorzót némileg magasnak érzem, ám a Napolit sem írnám le hazai pályán. Egy szó, mint száz a találkozón egy fogadáskészítő opcióval készültem, ahol egy kétesélyes fogadást, illetve egy gólszám összesített opciót párosítottam össze. Az így kapott odds 1,66-s értéket mutat, ami számomra fogadási alap, úgyhogy erre ajánlok fogadást közepes téttel.

Napoli – Liverpool (21:00)

Tipp: Döntetlen, vagy Liverpool + 1,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,66 “B” kategória Tét :3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: