b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Montpellier – Veszprém – 19:00

A kézilabda Bajnokok Ligájában ismét pályára lép a Veszprém csapata. A mai mérkőzésen a Montpellier látja vendégül a magyar együttest. A mérkőzés pikantériája, hogy mindkét csapat azonos mérleggel rendelkezik, ám a Veszprém továbbra is sokkal jobb kvalitású kézilabdázókkal rendelkezik. Vajon képesek lesznek megnyerni a francia túrát?Mindenképp izgalmas ez a párosítás, hiszen nem ismeretlenek egymásnak a csapatok. Ami azt illeti a Veszprém nagyon jól indította a szezont, ám a Kiel elleni mérkőzésen egyszerűen semmi sem akart összejönni a csapatnak. A mostani szorzó talán ennek köszönhető, ám az semmiképp sem elfelejtendő indok a mostani találkozóval kapcsolatban, hogy a Veszprém a Szpartak Moszkva elleni SEHA mérkőzésén egy cserecsapattal érkezett és ennek ellenére 3 pontos előnnyel zárt a magyar csapat. A Montpellier 09.25.-én még a bajnokságban játszott, ugyan a házigazdák is pihentettek, ám semmiképp sem jó hír, hogy a bajnokit az utolsó percekben kellett megfordítaniuk.

A két együttes szinte minden évben megmérkőzik egymással és az előző évben mindkét BL mérkőzésén nyerni tudott a magyar együttes.

Vajon képes lesz győzelemmel zárni a Veszprém? (Fotó : Vörös Dávid)

 Ami biztos, hogy a Kiel elleni vereséget ki kell javítani a Veszprémnek. Szinte a legjobb kerettel érkezik a csapat és a fogadóirodák ennek megfelelően határozták meg a szorzókat is. Látható, hogy a magyar csapat a favorit és ennek megfelelően várható is a győzelmük, ám mindenképp szoros találkozóra lesz kilátás, hiszen a Montpellier otthonából nehéz pontokkal távozni. Legutóbb ugyan a Vardar nyerni tudott 31-33-s mérkőzésen, ám figyelnie kell a csapatnak, hogy még véletlen se történjen meg az, amit láthattunk a Kiel ellen. Úgyhogy bizakodó vagyok és a Veszprém 1-5 gólos győzelmére ajánlok fogadást, amelyre 2,55-s szorzóért cserébe megéri alacsony téttel fogadni.

Montpellier – Veszprém Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Veszprém 1-5 góllal (Szerzett előny) Odds : 2,55

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: