Bajnokok Ligája : Montpellier – Veszprém – 19:00

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A kézilabda Bajnokok Ligájában ismét pályára lép a Veszprém csapata. A mai mérkőzésen a Montpellier látja vendégül a magyar együttest. A mérkőzés pikantériája, hogy mindkét csapat azonos mérleggel rendelkezik, ám a Veszprém továbbra is sokkal jobb kvalitású kézilabdázókkal rendelkezik. Vajon képesek lesznek megnyerni a francia túrát?Mindenképp izgalmas ez a párosítás, hiszen nem ismeretlenek egymásnak a csapatok. Ami azt illeti a Veszprém nagyon jól indította a szezont, ám a Kiel elleni mérkőzésen egyszerűen semmi sem akart összejönni a csapatnak. A mostani szorzó talán ennek köszönhető, ám az semmiképp sem elfelejtendő indok a mostani találkozóval kapcsolatban, hogy a Veszprém a Szpartak Moszkva elleni SEHA mérkőzésén egy cserecsapattal érkezett és ennek ellenére 3 pontos előnnyel zárt a magyar csapat. A Montpellier 09.25.-én még a bajnokságban játszott, ugyan a házigazdák is pihentettek, ám semmiképp sem jó hír, hogy a bajnokit az utolsó percekben kellett megfordítaniuk.

A két együttes szinte minden évben megmérkőzik egymással és az előző évben mindkét BL mérkőzésén nyerni tudott a magyar együttes.

Vajon képes lesz győzelemmel zárni a Veszprém? (Fotó : Vörös Dávid)

 Ami biztos, hogy a Kiel elleni vereséget ki kell javítani a Veszprémnek. Szinte a legjobb kerettel érkezik a csapat és a fogadóirodák ennek megfelelően határozták meg a szorzókat is. Látható, hogy a magyar csapat a favorit és ennek megfelelően várható is a győzelmük, ám mindenképp szoros találkozóra lesz kilátás, hiszen a Montpellier otthonából nehéz pontokkal távozni. Legutóbb ugyan a Vardar nyerni tudott 31-33-s mérkőzésen, ám figyelnie kell a csapatnak, hogy még véletlen se történjen meg az, amit láthattunk a Kiel ellen. Úgyhogy bizakodó vagyok és a Veszprém 1-5 gólos győzelmére ajánlok fogadást, amelyre 2,55-s szorzóért cserébe megéri alacsony téttel fogadni.

Montpellier – Veszprém Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Veszprém 1-5 góllal (Szerzett előny) Odds : 2,55

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0