b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Molde – Ferencvárosi TC – 09/23 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

A Ferencvárosi TC hihetetlen teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet és egy lépésre van a Bajnokok Ligája főtáblájától. Elsőként a Djurgarden ellen arattak magabiztos sikert, ezt követően a Celtic otthonából távoztak 2-1-es győzelemmel, majd legutóbb a Dinamo Zagreb csapatát ejtették ki. A mostani mérkőzés viszont teljesen más felállásban folytatódik, ugyanis két mérkőzésen fog eldőlni a továbbjutás. Ennek ismeretében egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk, ahol bízunk abban, hogy az FTC képes lesz legalább egy döntetlent kiharcolni. A Molde elég kaotikus állapotban van, ráadásul itt a BL-ben is óriási szerencsével jutott tovább a csapat. A Fradi ezzel ellentétben kijelenthető, hogy az utóbbi évek talán legjobb és legerősebb játékát hozza és Rebrov munkája beérni látszik. A magyar csapatból szinte mindenkire számíthat a tréner, így kedve szerint rakhatja össze a legerősebb kezdőjét. Annyi biztos, hogy mindkét együttesnek óriási a mostani tét, hiszen nem csak a BL főtábla, hanem a vele járó pénzösszeg is óriásinak mondható. Egy szó, mint száz a Fradi egy lépésre van attól, hogy elérje az évtizedek óta várt BL főtáblát, ezt pedig egy magabiztos idegenbeli játékkal lehet megalapozni. Ha azt hozzák, amit láthattunk tőlük az előző mérkőzéseken, akkor az idegenben szerzett gól szinte garantált lesz, ám a gólokban ilyen téttel bíró mérkőzésen mindenképp magas rizikó van. Az első perctől nyertes ajánlással indulunk és, ha legalább egy X-re jó idegenben a Fradi akkor nyert ügyünk van. Végezetül csak annyit, hogy hajrá Fradi!

📊 Ajánlott predikció: 
Ferencvárosi TC +0.5 (Ázsiai hendikep)

odds: 
1.775 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Kovács Tamás / MTI

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: