b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: MOL-Pick Szeged – PSG ötletadó

A MOL-Pick Szeged kézilabda csapata remek szezont fut. Győzelmet győzelemre halmoz és a Bajnokok Ligája kupasorozatban is igencsak kiváló eredményeket értek el idáig. Ma viszont azzal a PSG-vel találkoznak, akik továbbra is veretlenek és egyedüliként nekik van ilyen mérlegük az európai kupasorozatban.


Ami azt illeti előző találkozón még Franciaországban 33-31-re maradt alul a magyar csapat, viszont elmondható volt, hogy végig szorossá tette a csapat a mérkőzést és megizzadtak a párizsiak. Most viszont más lehet a helyzet, hiszen a Szeged hazai pályán remek teljesítményt mutat, a bajnokságban még veretlenek és ma ők leginkább azok akik “teher nélkül” léphetnek pályára. Mindent egybevéve mi úgy érezzük, hogy egy over kialakulhat a mérkőzésen és erre remek esély lehet. Legutóbb 64 gólt dobtak a csapatok, most egy jóval alacsonyabb kimenetelre fogadnánk, méghozzá az 56,5 over opcióra. Hazai pályán képes lehet ismét megszorítani a Szeged a PSG-t, erre az esély adott és akár a döntetlen is benne lehet a pakliban. Összességében egy kiélezett és a végletekig szoros találkozóra számítunk, ahol bármi megtörténhet, akár “történelmet” írhat a Szeged, akiket ma sokak esélytelenként kezelnek. De sok csapatot megviccelt már ez a klub és lehet itt az ideje, hogy valaki megszakítsa a franciák sorozatát. Mindenesetre az over opció jónak tűnik, ráadásul a két fél már háromszor találkozott egymással az utóbbi időben legelőször 57, majd 60 és 64 pontot hoztak össze a felek. Reméljük, hogy most is így lesz.

MOL-Pick Szeged – PSG (17:30)
Tipp: Több, mint 56,5 Gól (Gólszám 56,5) odds:1,60 “C” kategória 

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: