b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Meshkov Brest – Flensburg

Remélhetőleg ma is izgalmas mérkőzés elé nézünk a Brest-Flensburg összecsapáson. (Fotó : Getty Images)

Mai nap is lesznek nyilvános megosztásaink és ebből az első egy kézilabda mérkőzés lenne, amelyet a “Most te is megmutathatod” játékunk 23. napján fogunk megosztani!


“Most te is megmutathatod” tippjáték statisztikánk:
18 nyertes – 4 vesztes


Remélhetőleg ma is izgalmas mérkőzés elé nézünk a Brest-Flensburg összecsapáson. (Fotó : Getty Images)

I Meshkov Brest – Flesburg I

Mostanában észrevettük, hogy a fogadóirodák rendre elnézik a csapatgólokra eső szorzókat. Előző alkalommal is sikerült a Rhein-Neckar – Nantes (34-32) mérkőzésen elcsípni egy szép szorzót és most sincs ez másként. A fogadásunk alapja , hogy mindkét együttes szerez 25 találatot a mérkőzésen. Lényegében megvizsgáltunk minden egyes hazai/idegenbeli mutatót és számunkra nincs kérdés.

A Brest hazai pályán rendre jól teljesít, kevés veresége van a csapatnak és nem mellesleg  a 2018/2019-s szezonban a hazai publikum előtt, mindössze két alkalommal zárt a csapat 25 dobott gól alatt. A vendég Flensburg erős ellenfélnek mondható és amilyen “döcögősen” indult nekik a szezon, annál inkább belelendülnek. Idegenben náluk többször megfigyelhető a 25 gól körüli eredmény, de döntő részben idegenben overeznek.

Egy szó, mint száz óriási hiba lenne, ma kihagyni ismét ezt az opciót. Két gólerős együttes találkozik egymással, ráadásul a hazaiak védelme nem túl “acélos”, úgyhogy mindkét oldaltól várhatóak a találatok, ahol véleményünk szerint a végén a németek nyernek.  A két együttes legutóbb 2017-ben találkozott egymással, akkor is a BL-ben és minden egyes találkozón megdobták a felek a 25-25 gólt.

Meshkov Brest – Flensburg (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez 25 gólt) odds:1,65 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: