b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Marseille – Manchester City – 10/27 21:00

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A “C” jelzésű csoportban az angol csapat számít az egyértelmű favoritnak és leginkább a második helyért várható “csata”, hiszen hasonló képességű csapatok versenyezhetnek azért. A vendégek a Portot verték 3-1-re az első körben, míg a francia házigazdák meglepő módon kikaptak az Olympiakosztól, amire azért valljuk be nem sokan számítottunk. 

xG (várható gólszámadat)
0.711,92
Várható végeredmény : 0-2

A várható gólszámadatok alapján kijelenthető, hogy a Manchester City legalább egy gólos favorit ezen a meccsen , ám a csapat támadósorából hiányzik S. Agüero és G. Jesus is, ami azért döntően befolyásolhatja a vendégek játékát. Persze így is van kikre építeni Pep Guardiolának, ám semmiképp sem lesz ez egy egyszerű meccs számukra. A Marseille ugyan nincs jó formában, de hazai pályán döntő többségben képes pontot/pontokat szerezni a csapat, ám a mostani idény nem a legkimagaslóbb lesz a számukra. A hazaiaknál nincs kulcsfontosságú hiányzó ezért a legjobb játékosaira támaszkodhat majd A. Villas-Boas. A francia csapat kerete amúgy nem rossz, hiszen Thauvin, Payet, Strootman,  Sanson négyes erősíti a keretet elől, ám a védelem viszonylag sebezhető. A találkozón leginkább arra hagyatkoztunk, hogy idén a hazaiak a “durvább” futballt képviselik, ráadásul ma egy olyan csapat fog ellenük pályára lépni, akik szeretik tartani a labdát, erőnlétileg is rendben vannak és a párharcokból is döntő többségben az angolok jöhetnek ki győztesként, ez pedig mindenképp idegessé teheti a hazai játékosokat. Ezért egy fogadáskészítő ajánlással érkezünk, amit a bet365 fogadóirodában lehet elkészíteni és a hazai csapat büntetőlapjaira, illetve egy kétesélyes fogadásra ajánlunk fogadást, ami 1.78-as szorzóért igencsak “kecsegtetőnek” tűnik  a mérkőzés kezdete előtt.

Predikció : 
Több, mint 1 büntetőlap (Marseille büntetőlapok száma) + Döntetlen, vagy Manchester City (Kétesély)
Odds: 1.78

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: