b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Maribor – Rosenborg – 20:15

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


I Maribor – Rosenborg I

 

A mérkőzésen én nagy adok-kapokra számítok. A két csapat mérkőzéseit már favorizáltam, számomra meggyőzőek voltak. A Rosenborg meglepheti a mai ellenfelét és szerintem az a bizonyos idegenben szerzett gól lejön, míg a Maribor az AIK ellen is megmutatta már, hogy mire képes és szerintem mindkét csapat képes lesz ma este gólt szerezni, amelyre 2,20-s oddsért hiba lenne nem fogadni.

Maribor – Rosenborg (20:15)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,20 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: