b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Manchester United – RB Leipzig – 10/28 21:00

A Juventus – Barcelona mérkőzésen kívül egy másik igazi “rangadót” is láthatunk, hiszen két igencsak “erős” csapat fog egymással megmérkőzni. A házigazdák nagy meglepetést okoztak az első körben, hiszen a PSG otthonában 2-1-es győzelmet értek el, míg a Lipcse hozta a kötelezőt és a török Basaksehir ellen magabiztos 2-0-ás győzelmet aratott a csapat. Azt mindenképp érdemes leszögezni, hogy egy roppantul izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre lehet most is számítani, hiszen a vendég német együttes a 2020/2021-es kiírásban még nem szenvedett vereséget, vezetik a Bundesligát és ténylegesen nagyon jó szezont futnak. A “vörös ördögök” esetében ezt már aligha mondhatnánk el, bár nehéz összehasonlítani a Premier Leaguet, illetve a Bundesligát. Ami biztos, hogy a Bajnokok Ligájában mindkét csapat maradandót akar nyújtani és ehhez mindenképp az kell, hogy a csoport első két helyét megszerezzék. 

xG (várható gólszámadat)
1.781.72
Várható végeredmény : 1-1

A várható gólszámadatok is egy szoros mérkőzést jósolnak, de mindkét csapatnak a gólszámadata már-már azon a határon van, ahol a két gól is reális lehet tőlük, ezért az 1-1, 2-1, 2-2 és 1-2-es eredmények is igencsak magas eséllyel bírnak. Kimenetel szempontjából ennek megfelelően nem is kerestük az értékeket, viszont elkészítettünk egy olyan fogadási opciót, amely lényegében négy tényezőből áll és egy tippen kívül szinte mindenre reális esély van. Úgyhogy most vállalunk némi kockázatot, de 9.00-ás szorzóért cserébe ezt az opciót be kell vállalni. A tippünket ebben a formában a bet365 fogadóiroda fogadáskészítőjével tudod létrehozni.

Predikció : 
Több, mint 1 büntetőlap (Manchester United büntetőlapok száma) + Több, mint 1 büntetőlap (RB Leipzig büntetőlapok száma) + Igen (Mindkét csapat szerez gólt) + M. Bruno Fernandes (Bármikor gólt szerez)
Odds: 9.00

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: