b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Manchester City – Real Madrid – 08/07 21:00

Fájhat Kroosék feje. Kiesett a Real Madrid! (Fotó: AFP)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Egyáltalán nem megoldhatatlan a spanyolok számára a mostani helyzet, ám az mindenképp befolyásolhatja a mérkőzést, hogy ma Ramos nélkül kényszerül pályára lépni a csapat. Az előző meccsen 2-1-re nyert idegenben a Manchester City és azért joggal pályázhat a Pep Guardiola által vezényelt csapat a továbbjutásra. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a másik oldalon is egy remek taktikai érzékkel bíró tréner ül a padon Zidane személyében. A madridi csapat idén bajnok lett, ráadásul igencsak magabiztos játékot képviselt végig a koronavírust követő időszakban. A gólokban reális érték van, ugyanis vélhetően a Real Madrid egy támadó futballt fog alkalmazni a mostani meccsen, míg a Manchester City gyors játékosainak köszönhetően könnyedén kontrázhatja majd a spanyol csapatot. Szoros meccsre számítok, ám a statisztikai előrejelzések alapján a legesélyesebb eredmény az 1-2-es végeredmény lenne. Így a Real Madrid továbbjutásában is reális érték van.

Manchester City – Real Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid (Továbbjut) 6.00 1 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.72 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: