b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Manchester City – Lyon – 08/15 21:00

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

[box type=”info”] Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! [/box]

Mit várunk a mérkőzésen?

A Manchester City – Lyon mérkőzésen kijelenthetjük, hogy a Manchester City csapatával számol szinte mindenki az elődöntőbe való kerülés szempontjából. Az angolok igencsak jó formában van, remek eredményekkel zárták a szezont és a mostani riválisnál is jóval erősebb kerete van az együttesnek. Annyi biztos, hogy a Lyon kisebb meglepetésre van a legjobb nyolc között, ugyanis a Juventus ellen nagyon kevesek számoltak velük. Persze szerencséje is volt a csapatnak, de annyi biztos, hogy az előző mérkőzésen nyújtott produkció ma borzasztó kevés lesz. Az angol csapat nagyon gyors játékosokból tevődik össze, akik képesek szinte bárkinek gólt lőni. A szélső játék nagyon dinamikus és a kontrákról ne is beszéljünk, amikből az idény során 31 alkalommal szerzett gólt a Pep Guardiola által vezényelt együttes.

xG (várható gólszámadat)
2,261,07
Várható végeredmény : 2-1

A Manchester City győzelmében nincs érték, viszont az xG mutatók alapján a gólváltás esélye 61%, úgyhogy a hazai sikerre és a gólváltásra ajánlunk fogadást alacsony téttel. A mérkőzésen az angoloknál egyedül Agüero, míg a franciáknál Kone maródi. Ennek ismeretében, szinte a legjobb játékosok kaphatnak ma szerepet és ennek köszönhetően ma is egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk, bár aligha látunk ismét egy tíz gólos mérkőzést.

Manchester City – LyonFogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikcióOddsAjánlott tét
Manchester City + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)2.601.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket a közösségi média felületeinken keresztül is!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Verdes János
b&wtips tulajdonos

0
%d bloggers like this: