Bajnokok Ligája : Ma sem maradtak el a meglepetések!

Óriási meglepetésre búcsúzhatunk a PSG és az AS Roma csapatától is, hiszen mindkét együttes vereséget szenvedett és kiesett a Bajnokok Ligája nemzetközi kupasorozatból.

Nekünk ismét bejöttek a számításaink és az FC Porto – AS Roma ötletadó cikkben már az első félidőben zöldült az ajánlott tippünk, ennek köszönhetően pedig ismét nyertes ötletadó ajánlást publikáltunk!


FC Porto – AS Roma
Sokak kételkedtek a portugál csapatban, hiszen az előző mérkőzésen több helyzetet alakított ki az olasz csapat és a portugál együttes egy kisebb szerencsével tudott fordítani. Most viszont teljese más volt a helyzet, hiszen hazai pályán Soares 26. percben szerzett góljával már is továbbjutásra álltak a hazaiak. Ezt követően a 37. percben ugyan egyenlített az olasz gárda De Rossi büntetőjéből, de hamar visszahozta magát a portugál együttes Marega találatának köszönhetően. A 2-1-s eredmény hosszabbítást eredményezett és a hosszabbítás 117. percében Telles büntetőjével a Porto 3-1-re módosította az eredményt. Ezzel pedig a portugál együttes harcolta ki a továbbjutást a Dragãoi Stadionban.

FC PORTO-AS ROMA (3-1)
GÓLSZERZŐK: T. Soares (26.), M. Marega (52.), A Telles (117.), ill. D. De Rossi (37.)
ÖSSZESÍTÉSBEN: 4-3
TOVÁBBJUTOTT: Fc Porto

O. G. Solskjaer “fiai” kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

PSG-MANCHESTER UNITED
A találkozón O.G. Solskjaeréknak két gólos hátrányból kellett felállni és sokak nem is bíztak az angol csapat sikerében. Ennek ellenére Lukaku már a 2. percbe redukálta a csapata hátrányát, hiszen egy gyors letámadásnak köszönhetően a belga támadó kiszorított helyzetből gólt szerzett. Ezt követően a PSG szurkolók izgulhattak, de nem kellett sokáig ezt tenniük, hiszen Mbappé remek passzát követően Bernat a 12. percben megzörgette az angolok hálóját, így 1-1-re módosult az állás és ismét két gólos hátrányban voltak a “vörös ördögök”. A 30. percben ismét Lukaku villant és kihasználva Buffon óriási hibáját csökkentette a csapata hátrányát. Ezt követően pedig jött a nagy pofon a párizsi csapatnak, hiszen egy ártalmatlan helyzetből Kimbepe kezéről változtatott irányt egy lövés, majd a videobíró segítségével a Manchester United büntetőhöz jutott. Rashford magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt és ezzel 3-1-re módosult az eredmény. Ezek után már természetesen nem sok ideje volt a PSG-nek és ezzel óriási meglepetésre O. G. Solskjaer fiai jutottak tovább és a norvég tréner egy félig tartalékos csapattal képes volt megverni a PSG-t hazai pályán!

PSG-Manchester United (1-3)
GÓLSZERZŐK: J. Bernat (12.), ill. R. Lukaku (2. , 30.) M. Rashford (94.)
ÖSSZESÍTÉSBEN: 3-3
TOVÁBBJUTOTT: Manchester United (Idegenben szerzett több góllal)


Így nagy meglepetésre a PSG és az AS Roma csapatától is búcsúzhatunk. Ezzel pedig a héten az Ajax, Manchester United, Porto és a Tottenham jutott tovább! Azért erre nem sokak számítottak..