b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lyon – Bayern München – 08/19 21:00

SINSHEIM, GERMANY - FEBRUARY 29: (BILD ZEITUNG OUT) Philippe Coutinho of FC Bayern Muenchen celebrates after scoring his team's third goal with teammates during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and FC Bayern Muenchen at PreZero-Arena on February 29, 2020 in Sinsheim, Germany. (Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

[box type=”info”] Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! [/box]

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 21:00

Az esti Bajnokok Ligája mérkőzésre két ajánlással is érkezem. Sokat tanakodtam több ismerősömmel is ezen a találkozón és a véleményünk megegyezik, ami leginkább a Bayern München győzelmén alapszik. Azt hiszem ezzel nem árultam el senkinek se új dolgot, viszont annyi biztos, hogy az előző 8-2-es Barcelona elleni sikert követően nem feltétlen fog kiszakadni ismét a bajor gólzsák. Persze nagyon aktívan presszingelt a csapat és összességében elmondható, hogy nagyon gólerős együttesről beszélhetünk, de a franciák képesek lehetnek bekkelni. Ennek ellenére kaptunk egy olyan fogadható line-t a meccsen, amit érdemes megrakni egy alacsonyabb téttel. Az ázsiai hendikep / gólok száma menüpontban a 3.25-ös gólra ajánlunk fogadást, ami 3 gólnál félvesztes, míg négy gólnál már nyertes színben pomázik. Három gólt várunk a meccstől, de van rá esély, hogy ma is négy, vagy több gólt látunk a német bajnok meccsén.

📊 Ajánlott predikció: 
3.0 , 3.5 felett (Gólok száma)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 1.5 egység

A másik tippem a francia csapat védekezésére alapszik, hiszen véleményem szerint minden erejükkel arra fognak törekedni, hogy ne kapjanak hamar gólt. Persze a bajorok ellen nehéz lesz ez, de a védekezés mindenképp tartogathat önmagában több keményebb faultot. Ennek ismeretében, illetve a gyors szélsőknek hála bőven reális az, hogy a Lyon védelem, középpálya több lapot fog összehozni. A bajorok nem híresek a sok lapjukról, viszont a franciáknál többször elszakad a cérna, úgyhogy ezt a tippet is alacsony téttel megéri megpróbálni.

📊 Ajánlott predikció: 
Lyon -0.5 (Büntetőlap – hendikep)

odds: 
1.75  Ajánlott tét: 1.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket a közösségi média felületeinken keresztül is!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Verdes János
b&wtips tulajdonos

0
%d bloggers like this: