b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lyon – Barcelona

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében a Lyon – Barcelona mérkőzésre készültünk egy opcióval.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
52 nyertes – 25 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma lesz okuk örömre Messiéknek? (Fotó: Getty Images)

I Lyon – Barcelona I

A találkozón két tényező miatt döntöttünk a végső “tipp” mellett. Az első, hogy a Lyon részéről Fekir nem lesz a keretben eltiltása miatt. A francia támadó igencsak meghatározó jellem a Lyon csapatában és ma fájó pont és talán pótolhatatlan lehet a katalánok ellen. Ugyan rajta kívül még Dembele, Traore, Depay és Aouar mind nemzetközi “szintet” ütnek meg a támadásokat tekintve, de tegyük hozzá, hogy azért a vendégek védelme találkozott már ennél bőven erősebb támadósorokkal. Márpedig most szinte teljes egészében a katalán védelem adott lesz, ugyan Vermaelen hiányozni fog, de ter Stegen a kapuban és Pique, Lenglet, Semedo és Alba négyes ma útját állhatja a francia házigazdáknak.

Ugyan a Lyon az utóbbi időben jól teljesít látható, hogy nem sűrűn játszik 3,5 gól feletti mérkőzéseket. A 2018/2019-s szezonban a katalánok idegenbeli teljesítményéről is elmondható ugyanez, hiszen a vendégek tétmérkőzéseket tekintve 17 találkozón mindössze 4 alkalommal alakítottak ki over opciókat. A Bajnokok Ligájában a PSV és az Inter ellen 2, illetve 3 gólos találkozót hoztak össze, míg a Tottenham ellen született egy 6 gólos mérkőzés.

Látva a Barcelona utóbbi időszakát/mérkőzéseit ami alapján érezhető, hogy viszonylag “nyögvenyelősen” megy nekik a gólszerzés. Illetve kiindulva abból a tényezőből, hogy ma a Lyon egyik legfontosabb kulcsjátékosa és egyben játékszervezője hiányozni fog, mi kevés góllal számolnánk. Lehet “rizikós” lesz a most megosztott ajánlásunk mindenesetre a fejünkben egy 2-3 gólos mérkőzés képe alakult ki. Ezért a 3,5 gól alatti opcióban lehet érték és mi erre ajánlanánk fogadást. A két együttes statisztikáiból látható, hogy nem sűrűn zártak a szezonban hazai/idegenbeli mutatók alapján 3,5 gól felett, ezért bizakodóak vagyunk és reméljük, hogy most sem fognak egymásnak esni a csapatok.

Lyon – Barcelona (21:00)
Tipp:Kevesebb, mint 3,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,59 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0
%d bloggers like this: