b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ludogorec – Midtjylland – 08/26 19:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 19:30

.A Ludogorec – Midtjylland mérkőzés lehet a maiak közül a legérdekesebb a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ugyanis két igencsak erős támadósorral rendelkező csapat fog egymással találkozni. A Ludogorec 3-1-re nyert az előző fordulóban, míg a dán csapat most csatlakozik be a negyeddöntőbe. Annyi látható, hogy a Midtjylland elég kevés felkészülési időt kapott, bár a mostani találkozóra jóval pihentebben érkezhet a csapat, ugyanis a bolgár riválisuk hétvégén bajnokit játszott, illetve folyamatos terhelést kapnak a játékosok. A szorzók alapján egyértelműen látható, hogy fifty-fifity mérkőzésre van kilátás, az viszont mindenképp meglepő lenne, ha 0-0-ás eredménnyel zárnának a csapatok. A gólváltásban mindenképp van érték, ráadásul az előző szezonbeli adatok alapján 1,62, illetve 1,51 a két együttes xG mutatója, ami 1-1-es döntetlenre enged következtetni. Úgyhogy a gólváltás a favorizált opciónk, amit 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.72  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: