b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ludogorec – Ferencvárosi TC – 19:30

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mai nap a Bajnokok Ligája kupasorozat selejtezőinek visszavágója következik, ahol a magyar vonatkozású mérkőzésre ajánlok fogadást. A pályán a Ludogorec és az FTC.


I Ludogorec – Ferencvárosi TC I

 

Ami azt illeti az előző mérkőzésen szép profitra tettünk szert, hiszen a Fradi hazai/döntetlen, illetve a 0,5 gól feletti opcióra ajánlottam fogadást. A mostani fogadásom alapja már inkább a gólokra hajaz és meg is mondom, hogy miért. Ma a Ludogorec az esélyes a fogadóirodák szorzói alapján és ez rendben is van, hiszen idegenben szerzett góljukkal, ha nyernek otthon kapott gól nélkül a bolgár csapat jut tovább. Igenám, de a FTC igencsak tetszetős futballt játszott, ráadásul az új szerzemények Nguen, Zubkov remekül teljesítettek. Ami biztos, hogy a bolgár csapat nem a legjobb kezdőjével állt fel a Ferencváros otthonában, hiszen több játékosát pihentette a Stoev a hazaiak trénere. A Ferencváros szurkolóknak jó hír lehet, hogy Lanzafame biztatóan mozgott és vélhetően játszani fog a mai találkozón is.

A tegnapi sajtótájékoztatón Rebrov és Dibusz is igencsak biztatóan beszélt. Kiemelték, hogy kulcsfontosságú lesz a védekezés a mérkőzésen, viszont számomra az egyik legszimpatikusabb mondat ez volt “Nem szeretnék semmilyen nyilatkozatra reagálni, engem csak az érdekel, ami a futballpályán van, ott kell nyerni”. Ezt Rebrov nyilatkozta és ezzel zárta lényegében a sajtótájékoztatót.

Papíron esélytelenebbnek számít a Ferencváros, ám egy idegenben szerzett gól könnyen továbbjutást is érhet a csapatnak (Fotó:  Szirtesi László/Getty Images)

Márpedig, ha az FTC ilyen mentalitással fog felállni, mint ahogy azt Rebrov most nyilatkozta, akkor nagy eséllyel pályázhatunk a továbbjutásra. Ami azt illeti én nem erre ajánlok fogadást. Nekem nagyon tetszett Nguen játéka, aki gyors mozdulatai mellett, igencsak veszélyesnek is mondható az ellenfél kapujára. Ezen kívül Zubkov is jól mozgott, Priskin pedig jól tartotta meg a labdát elől. Összességében egy jó csapatot láttam az előző mérkőzésen és ugyan a Ludogorecben Keseru, Marcelinho, Jorginho, Badji és Cicinho is a padon kezdett, véleményem szerint ma is szorossá teheti a Fradi a meccset. Úgyhogy én bizakodó vagyok, az biztos, hogy a védekezés egy bukott taktika lehet Razgardban, hiszen a Ludogorec szinte mindig szerez gólt a hazai tétmérkőzéseken. Úgyhogy remélem, hogy a magyar vonatkozású csapat nem fog beállni védekezni és képes lesz azt a bizonyos idegenben szerzett gólt valahogy megszerezni. Jó a Fradi kerete, szerintem ügyes játékosok alkotják és remélem, hogy tényleg sikerül kiharcolni, az amúgy verhetőnek tűnő bolgár csapat ellen a továbbjutást. A fogadásom alapja tehát a gólváltás lesz, véleményem szerint a Fradi fog szerezni egy gólt, vagyis papíron “kötelező”, míg a Ludogorectől hazai pályán várok egy gólt. Mindkét csapat védelme sebezhető, ezt láthattuk az előző mérkőzésen is. Az előző találkozón már a 31. percben lejött a gólváltás és szerintem ez most is reális opció lehet. Hajrá Fradi!

Ludogorec – Ferencvárosi TC (19:30)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: