b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lokomotiv Moszkva – Leverkusen – 18:55

A második elemzés esetében egy sorsdöntő mérkőzésre ajánlok fogadást. A hatalmas tét miatt én egy remek mérkőzésre és izgalmas kilencven percre számítok.


A találkozó esetében a tét, ill. a várható gólszámadatok győztek meg a leginkább. A mérkőzésen mindkét csapat három-három ponttal áll és lényegében a harmadik helyért küzdhetnek, ami az Európa Liga rájátszásába való kerülést jelentené számukra. Ami biztos, hogy a Bundesligában szereplő Leverkusen erősebbnek mondható, ám a Lokomotiv Moszkvát semmiképp sem írhatjuk le. Az odavágón nyerni tudott az orosz csapat, ám a Leverkusen legutóbbi győzelme visszahozta a vendégek esélyeit a továbbjutásra.

A várható gólszámadatok alapján 1,36, ill. 1,87 a két csapat mutatója.

A nap rangadója lehet a Lokomotiv Moszkva – Leverkusen mérkőzése. (Fotó : News.cn)

Az odavágón lejött a gólváltás és én most is ezzel kalkulálok. A hazai részről Eder és Miranchuk szinte biztosan kezdeni fog, míg a vendégeknél Volland, Bellarabi, Diaby a keret részese, ráadásul ha igazak a sajtóhírek, akkor Havertz is felépül kisebb sérüléséből. Egy szó, mint száz hatalmas téttel bír ez a mostani mérkőzés, hiszen mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra. A Lokomotiv hazai pályán eddig egy alkalommal talált be a Juventus ellen itt a BL-ben, de mindkét mérkőzésén gólt kapott a csapat. A Leverkusen pedig eddig mindkét találkozóján gólt kapott, viszont nincs rúgott góljuk. Viszont a gólszámadatok esetében több dolog is szerepel és emiatt is láthatjuk, hogy a mostani felállásban legalább két-három gólra van kilátás. A Lokomotiv egyébként a négy lejátszott csoportmérkőzéséből három alkalommal is betalált, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban.

Lokomotiv Moszkva – Leverkusen Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: