b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lokomotiv Moszkva – Juventus – 18:55

A mai nap folyamán három elemzés kerül publikálásra. Az első publikációban a Lokomotiv Moszkva – Juventus mérkőzés kerül górcső alá.


A mai nap a Juventus akár bebiztosíthatja a továbbjutását, hiszen egy esetleges győzelem esetén hét pont távolságra kerülne a mai riválisával szemben, ami azonnali továbbjutást eredményezne az olaszoknak. Ami biztos, hogy Ronaldoék az ilyen helyzetekben rendkívül jól teljesítenek és látható volt az előző mérkőzésen is, hogy szép lassan felőrölték az orosz védelmet és huszonöt helyzetből sikerült két alkalommal gólt szerezniük. A vendégek keretében E. Can, G. Chiellini, J. Cuadrado és M. de Ligt fog hiányozni, ezen játékosok döntő része már jó ideje kidőlt a vendégek keretéből, ám fontos kiemelni, hogy rajtuk kívül minden egyes játékos kiváló állapotban van és így készül a mostani találkozóra.

A várható gólszámadatok alapján 0,82, ill. 2,16 a két csapat mutatója. Az adatok alapján pedig várható a Juventus sikere.

Dybala és Ronaldo ma is kiveheti a részét a Juventus győzelméből. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok csak megerősítettek a döntésemben, ráadásul kijelenthetjük azt, hogy a döntetlen egyáltalán nem kedvezne CR-éknek, hiszen nyitott maradna továbbra is három csapatnak is a továbbjutás kérdése. Egy szó, mint száz a vendégek kiváló formában érkeznek, ráadásul hétvégén a városi rangadót is megnyerték egy szoros és végletekig kiélezett mérkőzésen. Az odavágón szerintem láthattuk a csapatok közötti különbséget és ma is egy vendég gól könnyen megpecsételheti a hazaiak sorsát. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem ma is magabiztos győzelemmel zár a Juventus, amely következtében bebiztosíthatja a továbbjutást a vendég csapat.

Lokomotiv Moszkva – Juventus Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Juventus (Játékidő eredménye) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: