Bajnokok Ligája : Liverpool – Bayern München

Az ötletadó rovatunk ma két résszel érkezik, tegnapi ajánlásaink hibátlanul zártak és ma a slágermérkőzésekre ajánlanánk alacsony tétekkel fogadás. Ami fontos, hogy a mai napra pihenőt fújtunk, hiszen minden egyes mérkőzésben van számunkra egy-egy elbizonytalanító tényező.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
52 nyertes – 25 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Salah? Mané? Behúzza a mai győzelmet a Liverpool? (Fotó: Skysports)

I Liverpool – Bayern München I

A találkozóra két opcióval is készültünk. Az első és legfontosabb, hogy ma Kloppék számára itt a bizonyítás ideje, hiszen most kell megmutatnia az angol együttesnek, hogy mire is képes egy topklub ellen. Hazai pályán kiváló teljesítményű Liverpool ma igencsak favoritnak számít és ez látható a szorzókon is. Ennek ellenére mi fenntartásokkal kezeljük a mérkőzést, hiszen a vendégek részéről csak egy Bayern München lesz a pályán. Ami biztos, hogy a hazai együttesnél Gomez, Oxlade-Chamberlain és Van Dijk sérülés, illetve eltiltás miatt nem léphet pályára. A bajorok részéről pedig Boateng, Robben, Müller és Tolisso biztosan nem lesz a keretben.

A Liverpool a 2018/2019-s szezonban egyedül a Chelsea ellen szenvedett vereséget, de ezen a találkozón kívül minden egyes mérkőzésen gyűjtött legalább egy pontot az együttes. A Bajnokok Ligájában 1-0, 3-2 és 4-0-s sikereket ért el a csapat, pedig az ellenfelek közt a Napoli és a PSG is szerepet kapott

Kiindulva a Liverpool hazai adataiból, illetve abból a tényezőből, hogy a Bayern utóbbi időben rendre több gólt kap és gyengült a védelem, ezért egyrészről kalkulálnánk a gólokkal, míg másrészről lenne egy speciális opció, ami Mané játékához fűzhető. A gólok tekintetében véleményünk szerint a Liverpool fog szerezni legalább 2 gólt, ami a hazai statisztikákat eltekintve nem is akkora meglepetés. A speciális opció esetében pedig Manéban bíznánk, hiszen a szenegáli labdarúgó igencsak remek formában van az utóbbi időben. A legutóbbi 4 mérkőzésén rendre gólt szerzett, ráadásul kiemelhető, hogy roppantul veszélyes a kapura lövéseket nézve. Ezért az ő helyzeteiben is érték lehet, amit a bet365 fogadóportálon egy kecsegtető szorzóért érdemes lehet megpróbálni. Hozzáfűzném, hogy a speciális opció esetében lehet kapura és kapu mellé tartó lövés is.

Liverpool – Bayern München (21:00)
Tipp:Liverpool – Több, mint 1,5 gól (Csapat gólszám) odds:1,85 Ötletadó max. 1 egység

Liverpool – Bayern München (21:00)
Tipp:Sadio Mané – Több, mint 1,5 (Játékos lövések) odds:1,61 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.