b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Liverpool – Atletico Madrid – 03/11 21:00

Előző mérkőzésen gól nélküli döntetlent értek el a csapatok, ma viszont minden egyes találat sokat számíthat. (Fotó: Getty Images)

A Bajnokok Ligájában a Liverpool az Atletico Madrid csapatát fogadja és egy 0-1-es eredményt követően óriási esély előtt áll a spanyol csapat.


A mérkőzésen egyértelműen látható, hogy a fogadóirodák esélyesként számolnak az angol csapattal, hiszen a sikerükre 1,55-ös szorzót kínálnak. Ebben véleményem szerint semmi meglepő nincs, főleg ismerve a Liverpool hazai mutatóit. Ami szintén érdekes tényező lehet a mérkőzéssel kapcsolatosan, hogy a vendégeknek a Lemar, Morata duót sikerült-e összedrótozni a mostani mérkőzésre. A hazaiak részéről egyedüli nagy veszteség Alisson. A brazil hálóőr összeszedett egy viszonylag kellemetlen sérülést és ennek köszönhetően több mérkőzést kényszerül kihagyni a hazaiak kapusa. Rajta kívül viszont lényegében minden egyes kulcsjátékosára számíthat Klopp.

A várható gólszámadatok alapján 1,96, ill. 0,65 a két együttes mutatója. 

Oldott már meg több nehéz feladatot a Liverpool a szezon során. Most pedig az Anfielden léphetnek pályára, ahol kiváló mutatókkal rendelkezik a csapat. Vajon képesek lesznek kiharcolni a továbbjutást? (Fotó: Getty Images)

A fogadóirodák által kínált szorzókkal tehát egyetértek, viszont látva a továbbjutási esélyeket én “meglovagolnám” a Liverpool szorzóját. Ugyan a spanyol csapat részéről elég egy gólt rúgni, ám a Liverpool lesz az a csapat, akik, ha kell képesek kapott gól nélkül zárni az Anfielden , vagy épp egy bekapott gólra képesek lehetnek három góllal is válaszolni. Egyértelműen egy kezdeményező futballt kell erőltetni Kloppéknak és lényegében a Mané/Salah/Firmino trión fog múlni szinte minden, hiszen ha ők képesek lesznek egy kimagasló produkciót nyújtani akkor a továbbjutást a Liverpool fogja kiharcolni. Az is egyértelmű tényező, hogy ha a Liverpool szerez egy korai gólt, ami a szezon során igencsak jellemző a játékukra, akkor a mérkőzés úgymond ismét “elkezdődik” és nem tehet fel mindent a védekezésére az Atletico Madrid. A spanyolok köztudottan a védelmükről híresek, ill. a gyors kontráikban van a legnagyobb potenciál. Ettől függetlenül ténylegesen számomra több tényező szól a mellett, hogy a Liverpool gólt fog szerezni és képes lesz végig dominálni a mérkőzésen. Egy szó, mint száz a szorzók ismeretében én nem gondolom túl a helyzetet. Benne van a mérkőzésben egy 1-0, 2-0-ás eredmény is, ott van az a tényező is, hogy betalál az ATM és szinte biztos továbbjutók, ám a 2,05-ös szorzó szerintem több, mint kecsegtető lehetőség a továbbjutásra fogadni. Úgyhogy alacsony téttel ugyan, de fogadást ajánlok a Liverpool továbbjutására és remélem, hogy Kloppék megmutatják ismét az Anfield közönségének, ill. minden futballszerető nézőnek, hogy képesek kiharcolni a továbbjutást.

Liverpool – Atletico Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Liverpool (Továbbjut) 2,05 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: