b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lille – Ajax – 21:00

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont az előző mérkőzést látva nem írnám le a ciprusiakat. (Fotó : Getty Images)

A szerdai Bajnokok Ligája játéknapon mindössze egy elemzést készítek, méghozzá a Lille – Ajax mérkőzése került górcső alá.


A találkozó esetében a pocsék teljesítményt nyújtó Lille ellen fogadnék. A fogadásom alapja pedig a vendégek góljaiban rejlik. Ami egyértelmű, hogy óriási esély előtt áll az Ajax, hiszen egy esetleges győzelem esetén elléphetnek minimum kettő, maximum három ponttal a Valencia – Chelsea kettőstől. Ezzel a hollandok egy lépéssel közelebb kerülhetnének a továbbjutáshoz és véleményem szerint ennél nagyobb motiváció aligha kell a vendégeknek. A hollandok keretében D. Blind és J. Veltman piros lapos eltiltása miatt nem léphet pályára, ill. D. Neres sérülése miatt kényszerül kihagyni a mérkőzést, ám ezen játékosokon kívül elől Tadic, Promes, Ziyech trió rohamozhat, rajtuk kívül pedig ott van még a keretben van de Beek, de Jong, Martinez és szinte az egész játékoskeretre számíthat E. Ten Hag a vendégek trénere.

A várható gólszámadatok alapján 0,78, ill. 2,43 a két csapat mutatója.

Papíron bőven esélyes az Ajax és ismerve a csapatok erényeit, ma is többször betalálhatnak a vendégek. (Fotó : Getty Images)

Az Ajax az idei szezonban is igencsak gólerősnek mondható és itt a “H” jelzésű csoporton belül is már tíz találatnál tartanak. Egyedül a Chelsea ellen maradtak gól nélkül, ám a legutóbbi fordulóban egy emlékezetes mérkőzést láthattunk, hiszen 4-4-es döntetlent alakítottak ki a felek. A Lille ellen az első fordulóban három gólos sikert aratott az Ajax és ténylegesen el lehet mondani a hazaiakról, hogy a Valencia elleni 1-1-es mérkőzést leszámítva minden meccsen kaptak legalább két gólt. Mivel a vendégek ilyen erősek elől és egyedül Neres hiányzik a támadósorból, én úgy érzem, ma is több alkalommal betalálhatnak. Ráadásul ott van az a tényező, hogy a védelemből két alappillér is hiányzik a Chelsea elleni mérkőzésen elszenvedett kiállítások miatt. Úgyhogy támadni kell az Ajaxnak és a vendégek két rúgott góljában mindenképp van érték, amit egyébként a gólszámadatok alapján is várni lehet.

Lille – Ajax Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1,5 gól (Ajax gólszám) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: