b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Leverkusen – Juventus – 21:00

A Leverkusen – Juventus mérkőzésen az olaszoknak már teljesen mindegy hogyan is alakul a találkozó, ám a németek egy esetleges győzelemmel és egy meglepetés Atletico Madrid botlással akár tovább is juthatnak.


Ami biztos, hogy a Leverkusen szinte a legjobb kezdőjével léphet a pályára, míg az olaszoknál várható némi pihentetés. A fogadásom alapja most a gólokkal lenne kapcsolatos. Egyrészt a gólok mellett szólhat az, hogy a vendégek keretében a legtöbb hiányzó a középpályáról, ill. a védelemből esett ki, másrészt ott van az a tényező, hogy a támadósorba a legjobb játékosaira számíthat Sarri. Ronaldo, Dybala, Cuadrado, Higuain és Bernardeschi is a vendégek keretében van. Ami biztos, hogy a Leverkusen az utóbbi hetekben jó formába került és ennek köszönhetően tart most ott a csapat, hogy esélye van a továbbjutásra.

Az odavágón 3-0-ra nyert a Juventus, ám a mostani csapatból sokak hiányoznak majd.

Vajon ma is gólt ünnepelhet Ronaldo? (Fotó : Getty Images)

Jó hír lehet a hazaiaknak, hogy Havertz, Bailley, Bellarabi, Alario és Volland is játékra alkalmas állapotban, ill. olyan mély most a német keret, hogy csoda lenne az a tényező, hogy ha ma nem rúgnának gólt. Mivel a vendégek keretében lesznek bőven hiányzók, így ténylegesen lehet kalkulálni a hazai góllal. A másik oldalon viszont olyan játékosok fognak pályára lépni és legfőképp elől, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni. A nyomás a hazaiakon van, míg a Juventus úgymond felszabadultan játszhat. Tegnap láthattuk, hogy mire képes a teher és több csapat nem tudott ezzel megküzdeni. A fogadóirodák a Leverkusen sikerére számolnak, ám én nem hinném azt, hogy ez sétagalopp lenne. Úgyhogy a gólváltásban találtam meg leginkább a számításaim, amelyre 1,61-es szorzóért cserébe megéri fogadni.

Leverkusen – Juventus Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: