b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Lazio – Brugge – 12/08 18:55

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Bajnokok Ligája “F” csoportjában egy kulcsfontosságú mérkőzést játszik a Lazio és a Brugge, hiszen a mérkőzés tétje a Bajnokok Ligája rájátszásba való jutás. Mivel az olaszok vannak kedvezőbb helyzetben, így a belga csapatnak kell majd kezdeményeznie és ismerve a vendégek játékstílusát ez aligha áll messze tőlük. A Lazio is egy támadószellemű csapat és ebből kiindulva egy izgalmas kilencven perc elé nézünk.

xG (várható gólszámadat)
1.921.17
Várható végeredmény : 2-1

A Bajnokok Ligája mérkőzések esetében mindössze tájékoztató jellegű a várható végeredmények meghatározása! Kérjük, hogy ezekre az eredményekre ne kössön fogadásokat!


A Lazio hazai pályán viszonylag jól teljesít az idei kiírásban is, ráadásul kijelenthető, hogy a csapat elsőszámú csatára C. Immobile továbbra is remek formában van. Mivel a belgáknak kell ma kezdeményezni, így könnyedén sebezhetővé válhat az amúgy sem tökéletes védelem és ezt a rutinos és szemfüles támadó könnyedén kihasználhatja. Immobile az utóbbi fordulókban rendre gólt szerzett és itt a Bajnokok Ligájában is már négy gólja van. Mivel az olasz csatár mellől vélhetően a Caicedo/Correa kettős kidőlt, így nem sok választása lesz az olaszoknak, minthogy a leggólerősebb támadójukra hagyatkozzanak. Ezért bízom benne, hogy sokat fognak játszani Immobiléra, aki azért elég magabiztosan mozog a tizenhatoson belül, ráadásul érdemes megemlíteni, hogy a büntetőket rendre ő végzi el. Egy szó, mint száz a fogadásom tehát Immobile góljára vonatkozik, ami 1.66-os szorzón számomra nem value, ám a fogadáskészítő segítségével az Lazio, vagy döntetlen opcióval párosítva az 1.80-as odds már annál inkább. Úgyhogy a fogadásom erre a két opcióra vonatkozik és bízom benne, hogy hazai pályán a Lazio kiharcolja a továbbjutást, illetve abban is, hogy Immobile ma is gólt szerez!

Predikció : 
C. Immobile + Lazio, vagy döntetlen (Bármikor gólt szerez + Kétesély)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: