b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : LASK Linz – Club Brugge – 21:00

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

A Bajnokok Ligája selejtezői igencsak komoly részéhez értek, hiszen a végső párosítások következnek, ahol aki nyerni tud az oda-visszavágókat tekintve az kiharcolja a BL főtáblát!


LASK Linz – Club Brugge I

 

A találkozó igencsak izgalmasnak bizonyul, hiszen két olyan csapat találkozik egymással, akiket már láthattunk a bajnokságukban is szerepelni, ill. a BL-ben is megmutatták, hogy mire képesek. A hazai együttes 5-2-s összesítéssel jutott tovább a Basel ellen, míg a Brugge egy izgalmas és végletekig kiélezett párharcban harcolta ki a továbbjutást a Dinamo Kijev ellen és jutott tovább 4-3-s összesítéssel.

A két csapat gólerősnek számít és erre tettek tanúbizonyságot az előző fordulóban is. A LASK Linz az osztrák bajnokságban még veretlen és 7-1-s gólkülönbsége van, míg a Brugge 11-1-s gólkülönbséggel rendelkezik a belga bajnokságban.

A Brugge előző fordulóban egy izgalmas mérkőzést követően harcolta ki a győzelmet. Vajon ma is képesek lesznek a belgák betalálni? (Fotó : Getty Images)

Mindkét csapat tehát kiválóan kezdte meg a 2019/2020-s szezont. Ami biztosan látszik, hogy a támadójátékban erősek a csapatok és ezt ahogy már a fentiekben is említettem a BL selejtező előző fordulójában is bizonyították a felek. Mindkét együttes képes volt több gólt is szerezni, viszont számomra remek kiindulópont, hogy a hazaiak mindkét mérkőzésükön gólt kaptak. Ezekre mi fogadtunk is, ráadásul engem meggyőzött az osztrákok, akik tényleg szép focit játszanak. A Brugge-t senkinek sem kell bemutatni, rengeteg a keretben a gólerős támadó, ill. a belgák is remekül használják ki az adódó lehetőségeket. Az idegenben szerzett gól ma jól jöhet a vendégeknek és véleményem szerint nem a “bekkelés” lesz a fő játékelem a Brugge stratégiájában. A hazai oldaltól ugyanazt a játékot várom, amit eddig is mutattak. Ha ez így lesz, akkor a hazaiak vélhetően képesek lehetnek kiharcolni a győzelmet , de a gólt biztosan. Míg a Brugge csapatában Vanaken, Vormer, Openda és Okereke is képes lehet megzörgetni a hazaiak hálóját. Úgyhogy számomra ezen a mérkőzésen a gólváltás a favorit opció és remélem, hogy a tegnapi pihenő után sikerül profittal indítani a hetet.

LASK Linz – Club Brugge (21:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: