b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Kötelező győzelem előtt áll a Benfica!

Ismét a portugálok számítanak az esélyes csapatnak. (Fotó: Getty Images)

A 2022/2023-as szezon első tétmérkőzésére készül a Benfica, akik a Midtjylland csapatát fogadják hazai pályán a Bajnokok Ligájában!

A Benfica eddigi felkészülési mérkőzéseit szinte mindig favorizáltuk, ugyanis végig olyan csapatokkal játszottak, akik ellen reális esélyük volt a győzelemre. Legutóbb a Newcastle ellen példának okáért a gólváltásra fogadtunk, de azt megelőzően a Girona ellen a -1.0-ás ázsiai hendikep opciót küldtük csatába és mindkét alkalommal nyerni tudtunk. A Midtjylland számára ugye elkezdődött a bajnokság és a csapat nem teljesített túl meggyőzően, ráadásul már a Bajnokok Ligája továbbjutásuk is eléggé “rezgett”, hiszen az AEK Larnaca ellen csak büntetőkkel tudták kiharcolni a következő fordulót. A felek között természetesen óriási különbség van és ugyan az első tétmérkőzésére készül a Benfica, azért azt láthattuk a felkészülési időszak folyamán, hogy nagyon erős a csapat.

Nem gondoljuk azt, hogy sétagalopp lenne ez a meccs, de szerintünk a mérkőzés előrehaladtával szép fokozatosan “bedarálja” majd a dán ellenfelét a Benfica. Ugye hazai pályán szerepelnek, ahol alapvetően is mindig jó eredménye volt a csapatnak és azért a Transfermarkt adatai is kellően megmutatják, hogy a két fél között óriási különbség van. Az is igaz, hogy a Benficából távozó D. Nunez nagy kiesés a támadásokat tekintve, de azért nélküle is szinte minden felkészülési meccsén két-három gólig eljutott legalább a portugál együttes. Egy szó, mint száz, hazai pályán “kötelező” a győzelem a Benfica számára és szerintünk az odavágón legalább két gólos különbséggel nyerni is fognak a hazaiak. Úgyhogy a fogadásunk a -1.25-ös ázsiai hendikep opcióra vonatkozik, amit igencsak esélyesnek tartunk! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Benfica -1.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: