b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Kőkemény meccs vár a Dinamo Zágrábra!

Csak a továbbjutás az elfogadható! (Fotó: Getty Images)

A Bajnokok Ligája selejtezői a végéhez érnek és több kiváló mérkőzést is láthatunk keddi és szerdai nap folyamán! Az egyik ilyen mérkőzés véleményünk szerint a Bodo/Glimt – Dinamo Zágráb párharc lesz, ahol elég nehéz megjósolni, hogy ki jut majd tovább..

Ami biztos, hogy mindkét fél kiváló formának örvend. A Bodo némi előnyt élvezett a Bajnokok Ligája ellenfeleivel szemben, hiszen a norvég bajnokságban hétről-hétre tétmérkőzéseket játszott a csapat. A 2022/2023-as bajnoki kiírásban a második helyen áll jelenleg a Bodo/Glimt csapata és hazai pályán 5-4-0-ás mérleggel rendelkeznek. Ezt a hazai domináns játékot pedig a Bajnokok Ligájában is megmutatta a norvég csapat, hiszen mindegyik riválisa ellen legalább három gólos előnyt harcolt ki az Aspmyra Stadionban. Az első fordulóban a Klaksvik csapatát verték meg 3-0-ra, azután pedig a Linfield kapott egy 8-0-ás kiütéses verést, míg legutóbb a Zalgiris szaladt bele 5-0-ás pofonba a Bodo otthonában. Persze ma nem lesz ilyen egyszerű dolga a norvég házigazdának, hiszen egy jóval erősebb keret látogat ma hozzájuk. A Transfermarkt adatai alapján a horvát keret tízszer annyiba kerül, mint a hazaiaké. A Dinamo Zágráb ráadásul kiválóan nyitotta a 2022/2023-as szezont. Elsőként a Szuperkupát hódították el, majd a bajnokságban és a BL-ben is végig veretlenek maradtak pedig már 9 tétmérkőzést lejátszottak. A horvátok Bajnokok Ligája mérkőzésein viszont egyértelműen látható volt, hogy a védelmük nem áll stabil lábon és ennek megfelelően legutóbb a Ludogorec ellen 6-3-as összesítéssel jött össze a továbbjutás, míg a Shkupi ellen 3-2-es összesítéssel tette meg mindezt a csapat. 

Noha a horvátok kerete papíron erősebb, azért a Bodo/Glimt otthonában nem számíthatunk arra, hogy nyerni fognak a vendégek. Persze erre minden esélyük adott, de a védelmük miatt bőven reális az, hogy ma akár több gólt is kapjanak. Ami biztos, hogy mindkét csapat rendkívül offenzív és ennek megfelelően “kódolva” lehetnek a gólok ebben a párharcban. A Bodo/Glimt hazai pályán eddig minden riválisa ellen legalább három gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, de ha a hazai bajnokságot is megnézzük, akkor látható, hogy minden egyes meccsükön képesek voltak gólt szerezni, de többnyire két-három rúgott gólig eljutottak a bajnokikon is. A Dinamo Zagráb idei tétmérkőzései is a góloktól voltak “hangosak”. Rendkívül sokszor mattolták az ellenfelek a horvátok védelmét, de a támadósoruk roppantul gólerős és ebből kiindulva, mi egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. Ezért a fogadásunk az összesített gólokra vonatkozik és a 2.5 gól feletti opciót favorizáljuk!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: