b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Juventus – Lyon – 08/07 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Juventus egy gólos hátrányból várja a mérkőzést és nem lesz egyszerű dolga az olasz együttesnek. Annyi biztos, hogy a Lyon dolga jóval nehezebb lesz, hiszen úgy kell pályára lépniük, hogy a koronavírus kialakulását követően mindössze egyetlen egy tétmérkőzést játszottak. Ezenkívül persze nem tétlenkedett a francia csapat több barátságos mérkőzést is lejátszottak, amiket viszonylag szép számmal nyertek. A CR által fémjelzett együttes “pihent” a bajnoki cím megszerzése után és fejben már a BL-re készültek. Annyi biztos, hogy Ronaldoéknak nem ismeretlen ez a helyzet, hiszen a BL-ben fordítottak már két gólos hátrányból is. A mostani meccsen menniük kell, hiszen egy esetleges francia góllal a Lyon nagy eséllyel pályázhat a továbbjutásra. Szoros mérkőzésre számítok, ám a Juventus továbbjutásában nagy esély van, úgyhogy alacsony téttel megéri kockázatot vállalni.

Juventus – Lyon Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Juventus (Továbbjut) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: