b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Juventus – Leverkusen – 21:00

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

A mai nap folyamán két prémium tartalom fog megosztásra kerülni. Az első publikáció esetében a Juventus – Leverkusen párharcra ajánlok fogadást.Ami egyértelmű, hogy a hazai együttes jóval több minőségi játékossal rendelkezik, ám mindenképp nagy hiányosságot jelent az olaszoknak, hogy a védelemből Chiellini, Danilo és D. Costa is hiányzik. Ugyan van merítési lehetősége a hazaiaknak, ám a Juve legnagyobb erőssége maga a védelme. Annyi szent, hogy most Cristiano Ronaldoéknak egy fokozattal még fentebb kell kapcsolni, hiszen az Atletico Madrid ellen elhullajtott 2 pont még sokba kerülhet. Hazai pályán egyértelműen a Juve az esélyesebb, főleg úgy, hogy a Leverkusen egy kisebb hullámvölgyből kuszálódik kifelé.

A két csapat várható gólszámadata alapján közel 1 gólos favoritnak számít a Juventus, hiszen 1,81, illetve 0,94 a két csapat mutatója.

Vajon ma sikerül győzelemmel zárni Ronaldoéknak? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen két opció között vacilláltam. Az első a hazaiak sikere, míg a második a Juventus gólszámaira vonatkozna. A gólszámadatok alapján 2-0, 2-1-es eredmény várható és ha megnézem a Juventus utóbbi mérkőzéseit, szinte minden egyes mérkőzésen betalált legalább két alkalommal a Juve. Mivel a Leverkusen nincs a legjobb formában és idegenben amúgy sem túl acélosak, ezért a Juventus gólszámoknál maradtam. Nagyon bízom benne, hogy képes lesz két gólt szerezni a Juve és már ez csak azért is fontos, hiszen a hazaiak védelme bármikor képes lehet gólt/gólokat kapni. Egyrészt e miatt nem ajánlok fogadást a kimenetelre sem. Úgyhogy maradtak a gólok, amelyre 1,66-s szorzóért cserébe mindenképp megéri fogadást kötni.

Juventus – Leverkusen Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Több , mint 1,5 gól (Juventus gólszám) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: