b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Juventus – FC Porto – 03/09 21:00

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Manchester United v Juventus - Old Trafford, Manchester, Britain - October 23, 2018 Juventus' Cristiano Ronaldo gestures Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

A Juventus csapatának a mai nap folyamán csak a győzelem lesz az elfogadható a Porto ellen és őszintén szólva oldott meg már ennél jóval nehezebb feladatot is a csapat. A Porto ugyan sosem lesz egy leírható ellenfél, sőt az előző mérkőzésen is látható volt, hogy a “foghíjas” Juventus védelem mennyire sebezhető, ám úgy vélem, hogy a hétvégén pihentetett Cristiano Ronaldo, illetve Morata és Chiesa ma győzelemre fogja vinni a “zebrákat”. Ettől függetlenül egy nem mindennapi predikcióra ajánlok fogadást..

Az olaszok védelmének hiányossága miatt nem szeretnék a mérkőzésen a Juventus sikerére fogadni, ám úgy vélem, hogy Cristiano Ronaldo az előző mérkőzéssel ellentétben a hátán fogja vinni a csapatot és köztudott, hogy nem szabad az “oroszlán bajszát cibálni”, ezt pedig a portugál média megtette. Ugyanis Cristiano Ronaldo kapott hideget meleget és elég visszaemlékezni az Atletico Madrid elleni mérkőzésre, ahol a portugállal ezt szintén megtette a madridi sajtó. Akkor 2-0-ás hátrányból kellett a Juventusnak felkapaszkodni, majd érkezett CR a visszavágón aki három góljával kiejtette az Atletico Madrid csapatát. Ha az elmúlt évek statisztikáiban keresgetünk láthatjuk, hogy CR-től nem áll messze a duplázás, vagy mesterhármas szerzés a BL-ben. Ha szigorúan a mostani szezont nézzük az FC Barcelona ellen december elején rúgott két gólt, de ezt megelőzően augusztus elején a Lyon ellen is két góllal vette ki a részét az olaszok sikeréből. Ha a Juventus előtti időket nézzük, akkor azért szép számmal sorakoznak fel két-három gólos mérkőzések a portugál klasszis neve mellett PSG, APOEL, Dortmund, Juventus, Atletico Madrid és Bayern München csapatainak is képes volt az elmúlt szezonok során két, vagy három gólt rúgni CR. Azt már nem is kell mondani, hogy a Bajnokok Ligájában igencsak kimagasló teljesítményt képvisel a portugál, ugyanis az összesített statisztikák alapján immáron 135 rúgott gólnál tart és a fölényét mindenképp jelzi, hogy L. Messi 119 góllal, majd ezt követően R. Lewandowski 72 góllal követi a portugált. Egy szó, mint száz Sporting nevelésként úgy érzem, hogy egyfajta “fricska” lehet a sztori, hogy ha ma pontosan Cristiano Ronaldo fogja kiejteni a Porto csapatát. Az előző mérkőzésen is megvoltak a helyzetei, de elég jól vették ki a portugálok CR-t a játékból, ettől függetlenül úgy érzem, hogy egy gól mindenképp benne van a játékában, de egy esetleges tizenegyesből, vagy pontrúgásból érkezve akár két gólt is szerezhet a portugál klasszis. Úgyhogy a góljait favorizálnám, amit a legtöbb irodában 3.40-es oddson lehet megtenni, de most is felhívom a figyelmet arra, hogy unibeten 4.00-ás odds van CR két rúgott góljára!

Predikció : 
Cristiano Ronaldo – IGEN (Két, vagy több gólt szerez)
Odds: 3.40Tét: 1 egység

Fotó : uefa.com

0
%d bloggers like this: