b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Juventus – Atletico Madrid

A Juventus megőrizte a veretlenségét a bajnokságban és egyre közelebb a bajnoki cím ezáltal (Fotó:Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik, ahol az Atletico Madrid mérkőzésére készültünk prémium elemzésekkel és ötletadó ajánlásokkal is. Elsőként a prémium tartalmakat, majd a cikk legvégén két ötletadót is megosztunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
74 nyertes – 41 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A Juventus ma ledolgozza a hátrányát? (Fotó:Getty Images)

I Juventus – Atletico Madrid I

A mérkőzésen 2-0-s hátrányból kellene felállnia az olasz együttesnek. Láttunk már erre nem egyszer példát, ráadásul legutóbb a PSG ellen a Manchester United is bizonyított, akik továbbjutottak a francia “kirakatcsapat” ellen. Most Cristiano Ronaldo által fémjelzett “zebrákon” van a sor.

A Juventus otthonában sosem egyszerű pályára lépni és az együttes a 2018/2019-s idényben egyedül a Manchester United ellen szenvedett vereséget.

 Az Atletico Madrid lényegében idegenben is a védekezését preferálja, ami köztudott kiválóan megy az együttesnek, viszont ez ma számunkra is kapóra jöhet. Ami azt illeti mi meglepetésre számítunk és véleményünk szerint a Juventus 2-0-val fogja abszolválni a mérkőzést, amely hosszabbítás/büntetőpárbajig juthat. Összességében a prémium ajánlásaink két opcióra bontódtak. Elsőként favorizálnánk a Juventus sikerét, amelyre 1,70-s szorzóért “kötelező” fogadni, míg a másik opció tekintetében Griezmann teljesítményében bíznánk, akinek a kapura tartó lövéseiben hatalmas esély lakozik. A francia támadó rendre veszélyes az ellenfelek kapujára, ráadásul ő az ügyeletes szabadrúgásfelelős a csapatban. A játékában tehát benne lehet az, hogy egyszer eltalálja a Juventus kapuját a francia és erre is érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Juventus – Atletico Madrid (21:00)
Tipp:Juventus (Játékidő eredménye) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység
Juventus – Atletico Madrid (21:00)
Tipp:Több, mint 0,5 (Griezmann kapura tartó lövések) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

Ötletadó ajánlásainkként tehát a Juventus továbbjutására kötnénk alacsony téttel fogadást.

Juventus – Atletico Madrid (21:00)
Tipp:Juventus (Továbbjut) odds:4,00 Ötletadó Max. 1 egység

A másik ötletadó opciónkban a portugál klasszist emeltük ki, aki véleményünk szerint ma betalál a vendég spanyol együttesnek. Az ő esetében beszélhetünk arról, hogy előző mérkőzésen mennyire “kifordította” az Atletico Madrid közönsége és milyen “dühkitörése” volt. Illetve azt sem felejthetjük el, hogy a Real Madrid játékosaként Ronaldo többször nehezítette meg a városi rivális dolgát. Ez ma is állhat és vélhetően a portugál mindent megfog tenni, hogy legalább egyszer megzörgesse a vendégek hálóját. Ugyan csúnya dolog egy személyre lebontani egy találkozót, de a Juventus játékosai is végig a portugál játékának asszisztálnak.

Juventus – Atletico Madrid (21:00)
Tipp:Igen (Cristiano Ronaldo gólt szerez) odds:1,83 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: