Bajnokok Ligája : Juventus – Ajax

Az ötletadó rovatunk a ma megrendezésre kerülő mindkét Bajnokok Ligája mérkőzésével jelentkezik és elsőként a Juventus – Ajax összecsapást hoztuk el elemzésül.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
108 nyertes – 66 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is sok fog múlni a portugál klasszis teljesítményén. (Fotó : Getty Images)


I Juventus – Ajax I

A két csapat Hollandiában 1-1-s döntetlent ért el. Ami látható volt, hogy az Ajax jóval többet veszélyeztetett, küzdöttek a fiatalok és ennek köszönhetően érték el ezt a remek eredményt Cristiano Ronaldoék ellen. A mai találkozón ismét menniük kell az eredmény után, hiszen az olaszok állnak jelenleg továbbjutásra és ennek fényében hasonló mérkőzésre számítanánk, mint az előző összecsapáson.

A hazaiak részéről C. Ronaldo jelentheti ma  is a legnagyobb veszélyt, míg a vendégektől Tadic, Neres és Ziyech is igencsak veszélyesnek, illetve tehetségesnek mondható és több esetben is megnehezítették az amúgy foghíjas olasz védelem dolgát.

Hiányzók tekintetében a hazai oldalon Chiellini nem lesz ma sem, de rajta kívül Mandzukic is térdsérülése miatt biztosan kihagyja a mérkőzést. A Juventus védelme tehát sebezhető most is, hiszen Rugani ugyan jól játszott az előző mérkőzésen, de nem a megszokott Bonucci/Chiellini védőpáros játszik, amely meg is látszott az olaszok játékán. Mindezek tudatában ma is nagy esély lehet a gólváltásban, viszont mi inkább az olaszok vezéregyéniségében Cristiano Ronaldoban találtuk meg az esélyeket. Véleményünk szerint ma is lesznek lehetőségei a portugálnak, aki az utóbbi időben rendre képes betalálni (ezt láthattuk az Atl. Madrid ellen, illetve az előző találkozón is). Ismét egy kulcsfontosságú mérkőzés, ahol bármi megtörténhet és nem leírható fél az Ajax. Úgyhogy lehet kalkulálni a gólokkal, illetve mi ötletadó ajánlásként Cristiano Ronaldo gólját favorizálnánk, amit a bet365 fogadóportálon 1,66-s szorzóért lehet megrakni, de unibeten 1,96 jelenleg ez az opció.

Juventus – Ajax (21:00)
Tipp:Igen (Cristiano Ronaldo bármikor gólt szerez) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588