b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Ismét betalálhat Haaland a Dortmund ellen!

Parádés formában a fiatal támadó! (Fotó: Getty Images)

2022-10-25[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Manchester City már biztosan továbbjutott a Bajnokok Ligája rájátszásába, ám a Dortmund egy percig sem dőlhet hátra, hiszen papíron még veszélybe is kerülhet a BL szereplésük..

Igazából a “G” jelzésű csoportban nem láttunk meglepetéseket, hiszen a Dortmund és a Manchester City öt, illetve nyolc pontos előnnyel rendelkezik a kvartettben szereplő Sevilla és FC Köbenhavn csapataival szemben. Ettől eltekintve, ha ma a Dortmund nem tud pontokat szerezni, míg a Sevilla-Köbenhavn meccsen valaki nyerni tud, úgy bizony az utolsó fordulóban akár ki is eshet a német együttes. Az egyedüli kérdés ma csak az, hogy a Manchester City mennyire fogja komolyan venni a találkozót, de véleményünk szerint a várható kezdőcsapatban Pep Guardiola a legjobbjait fogja nevezni. Ennek ismeretében elől Grealish, Haaland, Mahrez, Silva, Rodri és de Bruyne rohamozhat. Ez pedig aligha jó hír a németeknek, de nem várhatjuk el azt az angoloktól, hogy tálcán fogják kínálni a pontszerzést a hazaiaknak. Ami szintén köztudott tényező, hogy a hazaiaknál rengeteg a sérült és igazából Haaland eligazolása óta eléggé akadozik az a támadószekció. Persze a hazaiak kerete így sem mondható gyengének, hiszen Adeyemi, Brandt, Belligham, Reyna, vagy épp Moukoko, ha kifog egy jobb napot, akkor bármikor képes lehet gólt, vagy épp gólokat szerezni, de ugyanez igaz a vendégekre is, ahol Haaland ráadásul parádés formának örvend és láthatóan egyre több társával találja meg az összhangot a pályán. A norvég támadó ráadásul ismeri is a korábbi együttesében szereplő játékosokat, így ismét esélyes lehet a gólszerzése!

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

Dortmund - Manchester CityFogadási határidő: 21:00

Alapvetően nagyon meglepne minket, ha ma a Manchester City felemelt kézzel lépne a pályára. Alapvetően sem erről híres a csapat és Pep Guardiola sem szereti így a pályára küldeni a csapatát, de annyi biztos, hogy jóval kényelmesebb helyzetben vannak, mint a csoportban szereplő másik három rivális. A Dortmund otthonában nehéz meccs vár az angolokra, ám véleményünk szerint Haaland ismét képes lehet betalálni a korábbi csapata ellen. Ezenkívül pedig arra is számítunk, hogy a norvég támadón kívül a Dortmund is képes lesz betalálni legalább egyszer. A Manchester Citynek jó lenne az egy pont is, de ismerve a csapat és edzőjük mentalitását, szerintünk Németországba is győzni érkeztek. Ezért a gólváltás mellett legalább három gólra is számítunk. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra és a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik, ami elég jó szorzón fizet számunkra! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: