b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Inter – Sahtar Donyeck – 12/09 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán csak a “B” csoport mérkőzéseit favorizálnám. Ez az a négyes, ahol lényegében bárki kiharcolhatja a Bajnokok Ligája rájátszást, de éppen olyan meglepetések szemtanúi is lehetünk, hogy a Real Madrid és az Inter kettős sem harcolja ki azt. Az első mérkőzésen ennek ismeretében készítettem el az elemzésem és őszintén szólva engem nagyon megleptek a fogadóirodák szorzói. Egyrészt azért, mert az Inter a mostani kiírásban öt mérkőzésből mindössze egyet abszolvált győzelemmel és azt is úgy, hogy a VAR egy Mönchengladbach gólt érvénytelenített a mérkőzés végén. Ráadásul a várható gólszámadatok alapján sincs ekkora különbség a felek között. Mivel ma az olaszok vannak győzelmi kényszerben leginkább, így Conte mindenképp a legerősebb kezdőt fogja a pályára küldeni, ám látható az utóbbi időben Lukakuék játékán, hogy teher alatt egyszerűen nem jön össze nekik semmi.

xG (várható gólszámadat)
2.151.66
Várható végeredmény : 2-1

A Bajnokok Ligája mérkőzések esetében mindössze tájékoztató jellegű a várható végeredmények meghatározása! Kérjük, hogy ezekre az eredményekre ne kössön fogadásokat!


A Sahtar Donyeck sem szerepelt valami fényesen a csoportban, bár érdemes megemlíteni, hogy az ukrán együttes oda-vissza megverte a Real Madrid csapatát. Ezenkívül viszont a Mönchengladbach óriási verést mért rájuk, hiszen 10-0-ás gólkülönbséggel verték az ukránokat a németek. A mai meccsen több kimenetel is jó lehet a vendégeknek, hiszen ha ma a Real Madrid képtelen győzelemmel zárni, abban az esetben a Sahtarnak tökéletes döntetlen is, ám egy esetleges Real Madrid győzelem kialakulásánál, már az ukrán csapatnak is kaparni kell. Mivel nem számítok arra, hogy itt ma bármelyik csapat a fejjel fog a falnak rohanni, ezért egy kevesebb gólos, leginkább védekezésre alapuló stratégiát várok a csapatoktól. Mindkét oldalon gyors és gólerős támadók sorakoznak fel és ismerve a Sahtar brazil támadóit, könnyedén megfirkálhatják az amúgy gyengélkedő Inter védelmet. A hazaiak védelmére kitérve érdemes elmondani, hogy elég sok gólt kaptak itt a Bajnokok Ligájában. Ezzel ellentétben a vendégek védelme a Mönchengladbach elleni mérkőzéseket leszámítva remekül teljesített és legutóbb a Real Madrid még gólt sem lőtt nekik, de épp az Inter elleni odavágón is 0-0-ás döntetlent értek el a csapatok. Mivel ma az idő a Sahtarnak dolgozik így bízom benne, hogy az ukránok a jól bevált kontrákra fognak építeni és a védekezésben végig koncentrálva fognak teljesíteni. Amennyiben sokáig a Real Madrid mérkőzésen nem lesz változás én úgy gondolom, hogy az Inter sem fogja sürgetni a játékot, hiszen számukra az 1-0 épp ugyanolyan megfelelő, mintha 5-0-ra nyernének. Egyszóval az elején egy puhatolózós focira számítok és bízom benne, hogy az ukrán védelem képes lesz tartani a lépést az amúgy kiváló egyéniségekből összeálló Inter támadósorral. Így a fogadásom alapja a vendégekre vonatkozik, akiket egy +2.0-ás ázsiai hendikep opcióval favorizálnék. Az ukrán csapat a fentiekben is említett Mönchengladbach elleni mérkőzést leszámítva nem szenvedett három, vagy több gólos vereséget a 2020/2021-es kiírásban. Ugyan a felek nem is olyan rég az Európa Liga elődöntőjében találkoztak és akkor 5-0-ra nyertek az olaszok, ám én úgy vélem, hogy a mostani Sahtar jóval erősebb és megmutatták, hogy csapatként képesek a koronavírus által kialakított legnehezebb helyzetben is helytállni. Mellékes megjegyzésként pedig még annyi, hogy amennyiben a Real Madrid – Mönchengladbach mérkőzésen döntetlen marad az állás sokáig, akkor az Inter győzelme csak Európa Liga rájátszást ér. Úgyhogy kíváncsian várom a meccset, de úgy gondolom, hogy ma nem kap ki három, vagy nagyobb gólkülönbséggel a Sahtar Donyeck. A +2.0-ás ázsiai hendikep ezért megfelelő választás lehet, hiszen Sahtar pontszerzésnél, vagy akár egy gólos vereségnél is nyertes a tippünk. Amennyiben pedig két góllal kapna ki a csapat a tétünket visszakapjuk.

Predikció : 
Sahtar Donyeck +2.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.65Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: