b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Inter – Barcelona – 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

Az Inter – Barcelona mérkőzésen több érv is sorakozik az általam favorizált opció mellett. 


A találkozón érdemes megemlíteni, hogy a Barcelona tizenegy megszerzett pontjával már biztos első helyen jutott tovább az “F” jelzésű csoportból. Ennek megfelelően, a katalánok egy tartalékos csapattal érkeztek, ráadásul ismét Messi nélkül fognak pályára lépni. Annyit tudni kell a vendégekről, hogy Messi nélkül igencsak gyengén szerepeltek a szezon elején is és vélhetően ma sem lesz meg a kellő pontosság, gyorsaság a támadásokban. A vendégek keretéből amúgy elég sokak “pihennek”, így a mostani mérkőzésen edzői döntés miatt Messi, Pique és S. Roberto is kihagyja a találkozót, rajtuk kívül pedig J. Alba, Arthur, Dembele, Semedo is sérülése miatt kihagyja a mérkőzést. Ez tehát a mai mérkőzést rendkívüli módon befolyásolhatja, aztán ott van az a tényező, hogy az Inter hazai pályán játszik, remek formában is van az olasz együttes, ráadásul csak és kizárólag a három pont megszerzésével biztosíthatja be a Bajnokok Ligájában való szereplését az együttes.

Az Inter az idei szezon során mindössze három vereséget szenvedett el és ebből két alkalommal ezt idegenben tette meg az együttes.

Lukaku és Martinez az Interbe remek kettőst alkot  és mérkőzésről-mérkőzésre képes gólokat szerezni a csatárduó. (Fotó : Getty Images)

Ami jó hír tehát a hazaiaknak, hogy egy tartalékos keret érkezett Milánóba, viszont az sem elfelejthető tényező, hogy a hazai keretben szerepel két bomba formában lévő játékos, méghozzá a Lukaku/Martinez csatárduóról beszélhetünk. Ez a két játékos ontja magából a gólokat, a bajnokságban tizennyolc, a BL-ben hat gólt szereztek már. Az Inter erőssége a továbbiakban a védekezésében is rejlik, hiszen hátul a de Vrij, Godin, Skriniar és Handanovic négyes remekül védekezik, ráadásul Candreva, ill. Biraghi egyfajta szélsőként a védekezésben és a támadásban is szerepet vállal. Ezért az Inter általában egy 3-5-2-es felállásban szokott pályára lépni. Ez a felállás pedig a védekezés esetében egy 5-3-2-es felállásra módosul, így igencsak nehézkes több gólt szerezni az Internek. Ugyan a vendég oldalon szerepelni fog egy Griezmann, ill. Suarez kettős, ám én a francia játékost nem tartom kulcsembernek, míg Suarezt könnyű szerrel kiveheti a játékból de Vrij, vagy épp Godin. Úgyhogy bizakodó vagyok, Conte remek csapatot rakott össze, ráadásul a védelem, ill. támadósor is rendbe van. A hazaiak ugyan lehetnének pontosabbak a befejezéseknél, de úgy vélem, hogy a mostani téttel megbirkóznak, a győzelem kötelező és lényegében most szinte minden feltétel adott a sikerre. Ami látható a fogadóirodák szorzóin is, hogy az opening odds már a múlté és folyamatosan csökken az olaszok sikerére a szorzó. Számokban ez 1,72-ről 1,55-re csökkenő szorzót jelent. Ezáltal sokak favorizálhatják az Intert, ami érthető is, úgyhogy én is megteszem ezt és remélem, hogy nem okoz csalódást a csapat.

Inter – Barcelona Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Inter (Játékidő eredménye) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: