b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Hatalmas meglepetés, kiesett a Real Madrid!

Fájhat Kroosék feje. Kiesett a Real Madrid! (Fotó: AFP)

Óriási meglepetésre a spanyol címvédő kiesett az Ajax elleni hazai mérkőzését követően a Bajnokok Ligája kupasorozatból. A mérkőzésen nem volt szerencséje a “galaktikusoknak”, akik két kapufáig jutottak, illetve a védelemből láthatóan hiányzott S. Ramos és több védelmi hibát is láthattunk.

Nekünk ismét bejöttek a számításaink és a mérkőzés végén a “fortuna” némileg mellénk állt, ennek köszönhetően pedig ismét nyertes ötletadó ajánlást publikáltunk!


A mérkőzés jól indult a hazaiaknak, hiszen Varane személyében egy szögletet követően a kapufáig jutott az együttes. Itt még mindenki azt gondolhatta, hogy minden úgy alakul, ahogyan azt várni lehetett, majd jött a fordulat. Ziyech a 7. percben Tadic remek átadásából gólt szerzett, majd ezt követően a 18. percben szintén Tadic passzából Neves egy szemfüles góllal már 0-2-re alakította az eredményt. Ezt követően ismét a Real Madrid percei voltak, majd jött az, aminek nem örülhettek a hazaiak. A 29. percben Lucas Vasquez, majd a 35. percben a brazil tehetség Junior Vinicius sérült le. Az első játékrész lefújásáig ezt követően a pályán nagyon nem történt semmi és 0-2-s eredménnyel vonultak a felek az öltözőbe.

Fájhat Kroosék feje. Kiesett a Real Madrid! (Fotó: AFP)

A második játékrészt is kiválóan kezdte a hazai együttes, több helyzetet is kialakítottak, viszont ezt követően a 62. percbe 0-3-ra módosult a mérkőzés, hiszen Tadic gólt szerzett. Erre 8 perccel később Asensio révén szépített a hazai csapat, majd érkezett a mérkőzés “potyája”. Courtois oldalról érkező szabadrúgásból gólt kapott és ezzel az 1-4-s végeredményt állította be a holland csapat Schone jóvoltából.

REAL MADRID – AJAX (1-4)
GÓLSZERZŐK: Asensio (70.), ill. Ziyech (7.), Neres (18.), Tadic (62.), Schone (72.)
ÖSSZESÍTÉSBEN: 3-5


Így nagy meglepetésre az utóbbi évek címvédője búcsúzni kényszerült a nemzetközi kupasorozatból és várhatóan a következő hetekben több játékos és a hazaiak trénere sorsa is eldőlhet.

0
%d bloggers like this: