b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Győzelmi kényszerben a Dinamo!

Csak a továbbjutás az elfogadható! (Fotó: Getty Images)

2022-08-24746

1-0-ás hátrányból várhatja a visszavágót a Dinamo Zagreb a Bodo/Glimt csapatával szemben.

Az odavágón nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk, ahol ha a VAR nem szól közbe, akkor bizony jóval biztatóbb eredménnyel várhatták volna a horvátok a folytatást. A végeredmény viszont 1-0 maradt, így a norvégok joggal bizakodhatnak a visszavágó előtt. Persze, ha megnézzük a Transfermarkt adatait, akkor látható, hogy a horvátok kerete közel 10x olyan értékes, mint a vendégeké. Emellé pedig még párosul egy igencsak erős hazai teljesítmény, ráadásul az egy gólos hátrány könnyedén ledolgozható. A Dinamo Zagreb 2022-ben hazai pályán még egyetlen egy tétmérkőzésen sem szenvedett vereséget, ami mindenképp remek előjel lehet a hazaiaknak. A 2022/2023-as kiírásban ráadásul igencsak ütőképes a csapat, hiszen a Szuperkupa győzelmet követően a bajnokságot már most több ponttal vezetik, emellé pedig párosult a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítmény, ahol a Shkupi, illetve a Ludogorec sem tudta megállítani a horvát bajnokot. A Bodo ráadásul a BL-ben még idegenben egyetlen egy meccsét sem nyerte meg. A Klaksvik ellen 3-1-re kaptak ki, a Linfield ellen 1-0-ra, míg legutóbb a Zalgiris ellen 1-1-es remivel zártak. Úgyhogy ilyen előfeltételek mellett joggal bizakodhatnak a horvátok.

Dinamo Zagreb - Bodo/GlimtFogadási határidő: 21:00

Őszinték leszünk, nem akarjuk túlgondolni ezt a mérkőzést. Ugyan a norvég csapat gólerős, de igazából a Bajnokok Ligájában már rég érik nekik a kiesés. Egyetlen egy idegenbeli meccsüket sem tudták megnyerni, ezzel szemben a Dinamo Zagreb 2022-ben majdnem minden tétmeccsét megnyerte. Ezenkívül ott van a keretek közötti különbség, ami már az első meccsen is egy-egy rövid idő erejéig megmutatkozott, de a Bodo/Glimt jobb helyzetkihasználása miatt most előnyben van. A visszavágón viszont szerintünk a Dinamo már nem fog annyi területet hagyni a norvégoknak, akik ugyan egy-egy kontrából veszélyeztethetnek, de így is a horvátok győzelmét tartjuk reálisnak. Ezért a Dinamo Zagreb győzelmére fogadunk, amire elég kedvező szorzón köthetünk fogadást!

Tipp: Dinamo Zagreb (1×2)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: