b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Gólokban gazdag mérkőzésre számítunk!

Ma is gólt ünnepelhet Son?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-07592

A Bajnokok Ligája szerda esti mérkőzésein a Tottenham és a Marseille is összeméri az erejét!

Igazából minket meglepett, hogy a fogadóirodák ennyire esélyesnek tartják az angolokat. Persze a Transfermarkt adatai alapján látható, hogy közel 400 millió eurónyi különbség van a felek között, de azért tudhatjuk, hogy sokszor ezek a számok semmit sem érnek. Ráadásul a Marseille fantasztikus formában indította a 2022/2023-as kiírást és az eddig lejátszott hat bajnokijából ötöt megnyert az együttes, illetve a Brest otthonában remiztek. Ugyanez elmondható egyébként a hazaiakról is, hiszen a Tottenham is veretlen eddig a Premier Leagueben. Egyszóval két remek formában lévő csapat meccse lesz ez és talán két potenciális továbbjutót is láthatunk a csapatokban, hiszen a “D” jelzésű csoportban a Frankfurt és a Sporting CP szerepel még az említett felek mellett. Így előzetesen ez a csoport elég sok ki-ki mérkőzést alakíthat ki és ebből kiindulva, mi minden egyes mérkőzésen sok gólt várunk majd! Alapvetően mindegyik csapat gólerős a maga bajnokságában és a védelmek döntő többségben azért gólt/gólokat is szoktak kapni..

Tottenham - MarseilleFogadási határidő: 21:00

Mindkét oldalon van egy-két hiányzó. A Tottenham keretéből L. Moura hiányzik, míg a vendégeknél P. Ruiz maródi, illetve A. Sanchez eltiltott. A West Ham és a Fulham ellen is favorizáltuk a Tottenham mérkőzéseit, ahol rendre a gólváltásra fogadtunk és nyertünk. Ha pedig megnézzük a Marseille idei teljesítményét, bőven reális az, hogy a francia együttes ma is gólt szerez. Persze A. Sanchez hiánya erősen megérződhet a támadójátékban, de nélküle is elég erősnek mondható a franciák támadósora. Egyszóval egy végletekig izgalmas mérkőzésre számítunk itt és mivel bármelyik együttes kiharcolhatja a továbbjutást a csoportban, így sok találkozón a gólváltással is kalkulálni fogunk ebben a “kvartettben”! Így teszünk ma is és ennek ismeretében a gólváltásra fogadunk! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az UNIBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: