b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Galatasaray – PSG – 21:00

Várhatóan ma nyerni fog a PSG és a Neymar/Mbappé duó bajnoki címét ünnepelhet! (Fotó : Getty Images)

A második opció esetében egy parázs mérkőzésre számítok és ezért a büntetőlapokra ajánlok fogadást.A találkozón egyértelműeknek mondhatóak az esélyek, hiszen a PSG még úgy is, hogy nem lesz Neymar, illetve Cavani jóval jobb játékosokból áll. A másik érdekes tényező, hogy a hazaiakhoz igazolt a Monaco csapatából Falcao, aki ma extra teljesítménnyel rukkolhat elő és köztudott, hogy többször okozott már meglepetést a francia vendégeknek. A Galata idén még nem szenvedett vereséget hazai pályán, sőt a szezont a Szuper Kupa elhódításával kezdte meg az együttes. A PSG is hasonlóan kezdett, ám a sérüléshullám egy kissé megnehezítette a párizsi csapat dolgát és immáron a Reims elleni vereségének köszönhetően nincs tökéletes mutatója a csapatnak.

Ami azt illeti a Galatasaray védelmét több erős fizikumú hátvéd alkotja. Gondolhatunk itt akár Nekadiora, de Marcao és Mariano sem a gyengédségéről híres.

Ma Neymar nélkül kényszerül pályára lépni a PSG. A brazil eddig 9 pontot hozott már a csapatnak, vajon ma sikerül hozniuk a kötelező győzelmet? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen én egyértelműen PSG labdatartásra, helyzetekre számítok és szerintem a Galatasaray megpróbál a kontrákra építeni. Amennyiben kinyílnak az egy vesztes taktika lehet, hiszen a PSG-be visszatért Mbappé, de ott van di Maria, Icardi és Sarabia is. Ezen játékosok egytől egyig képesek lehetnek felülkerekedni a hazai védelmen. Ahhoz, hogy ne történjen meg ez, kellenek a faultok, kellenek a játék tördelések és ebben benne lehetnek a lapok. A PSG sem a gyengéd játékáról híres és rendre képes a francia csapat lapokkal tarkított mérkőzéseket összehozni. Ezért én most a 4,5 büntetőlap fölé ajánlok fogadást. A Türk Telekom Stadium alapra sem a könnyed mérkőzésekről szól, ráadásul a közönség valami fantasztikus, akik képesek lehetnek még jobban feltüzelni a hazai labdarúgókat. Úgyhogy bizakodó vagyok és ha csúnyán is hangzik, remélem, hogy lesznek belépők a találkozón, amelyek után hamar előhúzhatja Marciniak a lapokat a zsebéből.

Galatasaray – PSG Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Több , mint 4,5 (Büntetőlapok száma) odds:1,72 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: