b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FTC – Molde – 09/29 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

A mérkőzésen a gólokon gondolkodtunk sokáig, viszont látva azt, hogy a BL-ben a Fradi minden egyes meccsén a szögletekben rosszabbul teljesített, mint a riválisai nem lehet kihagyni a vendégekre a szöglet opciót. Nem nagyon értjük a fogadóirodákat, ugyanis a Fradi van “kényelmesebb” helyzetben és a Moldenak kell nyomni végig a találkozót, ráadásul a vendégek a beadások/pontrúgásokra alapozhatnak, hiszen ebből szerezték a legtöbb góljukat. Az előző mérkőzésen a szögleteket 11-1-es arányba nyerték meg a vendégek és a Fradi támadójátéka leginkább a gyors kontrákra épül, amelyeket döntő többségben a gyors támadóira épít Rebrov. Egy szó, mint száz a szögletek esetében a Fradi nem egy kimondottan erős csapat és ugyan ez lehet egy lutri fogadásnak tűnik, annyi biztos, hogy a Moldenak ma mindent bele kell adni, ha valamit akarnak a Fradi ellen. Reméljük, hogy tovább fog jutáni a magyar csapat, viszont bízunk benne, hogy a Molde több legalább ugyanannyi szögletet fog elvégezni, mint a Ferencváros.

📊 Ajánlott predikció: 
Molde +0.5 (Szöglet – Ázsiai hendikep)

odds: 
2.00 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Kovács Tamás / MTI

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: