Bajnokok Ligája : FTC – Djurgarden – 08/19 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:00

A Fradi – Djurgarden meccsel kapcsolatosan is több információt is begyűjtöttem. Az biztos, hogy a mostani svéd ellenfelük jó formának örvend, viszont egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy milyen biztos védelme lenne a svéd csapatnak. A magyar együttes támadósora rendben van, elég sok a tehetséges játékos és ugyan az MTK ellen elég fásultan mozogtak, ma vélhetően fejben és testben sem kell nagyon motiválni egyik pályán lévő játékost sem. Bízom benne, hogy a találkozón kialakul egy szoros és végletekig izgalmas mérkőzés, azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a Fradi fejjel rohanjon a falnak és talán ezt a vendégekről is elmondhatjuk. A Djurgarden mérkőzésein elég sokszor alakul ki 2-3 gólos mérkőzés és ugyanezt lehetne elmondani a viszonylag “stabil” lábakon álló Fradi védelemről is. Egyszóval bízom benne, hogy a találkozón 2-3 góllal zárnak a csapatok.

📊 Ajánlott predikció: 
2 , vagy 3 gól (Mérkőzés gólszáma)

odds: 
1.95  Ajánlott tét: 1.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket a közösségi média felületeinken keresztül is!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Verdes János
b&wtips tulajdonos