b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FTC – Barcelona – 12/02 21:00

A Bajnokok Ligája “G” jelzésű csoportjában az FC Barcelona már biztos továbbjutóként érkezik a Ferencvárosi TC otthonába. Annyi egyértelműen látható, hogy a vendégek trénere R. Koeman ennek megfelelően állította össze az utazókeretet és több kulcsfontosságú játékos sem érkezett meg Budapestre. A hiányzók esetében Coutinho, Fati, Messi, Umtiti, Pique, S. Roberto és M. ter Stegen játékosokról beszélhetünk. Egyszóval sokat gyengül a katalán védelem, illetve támadószekció is, bár érdemes megemlíteni, hogy a katalánok támadósora így is elég erős lehet, hiszen Braithwhaite, Griezmann, Dembele, Pedri, Trincao, Pjanic hatos azért nem egy gyenge sor. A Fradinak ennél nagyobb lehetőség pedig aligha kell és, ha a magyar bajnok azt fogja játszani, mint amit a Juventus ellen is nyújtott akkor akár a pontszerzés is reális lehet a katalánok ellen.

xG (várható gólszámadat)
1.552.26
Várható végeredmény : 1-2

Az adatok szimplán tájékoztató jellegűek! Kérünk, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzések pontos végeredményeire ne köss fogadást, amennyiben nem így teszel azt felelősséggel tedd meg!


A várható gólszámadatokat döntően befolyásolta a fentiekben feltüntetett játékosok hiánya, ám mivel a védelemből is “kiestek” többen így a Ferencváros várható gólszámadata már a két gól közeli mutatóhoz közelít. A Fradi nagyon gólerős itt a csoportkörben is és minden egyes meccsén eddig betalált a magyar csapat. A Barcelona ugyan kevés gólt kapott, de az odavágón 5-1-es eredménnyel zártak és mindezt úgy, hogy a Fradi támadói rengeteg helyzetet rontottak el, gondolhatunk itt a kapufára, vagy a pár centin múló lesgólra. Egy szó, mint száz a Fradi ma pontszerzési kényszerben van, bár a következő mérkőzés lesz számukra a kulcs. Amennyiben ma képesek pontot szerezni a tartalékos Barcelona ellen, akkor valóban reális esély van az Európa Liga rájátszásra, úgyhogy bízom benne, hogy ugyanazt a támadófocit fogja a Fradi erőltetni és képesek lesznek egy gólokban gazdag mérkőzést kialakítani a Barcelonával szemben. A fogadásom ennek megfelelően a gólváltásra vonatkozik, ami ahogy már említettem is minden csoportmérkőzésen “zöldült”, úgyhogy remélhetőleg ma is sikert jelentő színben fog pompázni a favorizált opció.

Predikció : 
Igen  (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.66Tét: 5 egység

Fotó : nso.hu

0
%d bloggers like this: