b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Flensburg – Szeged – 02/19 19:00

Többen tudhatjátok, hogy a kézilabda nem igazán az én terepem, de hasonlóan az NHL piachoz, amikor vannak “értékkel” rendelkező mérkőzések, rendre beszállok a sportágba. 


A mostani mérkőzés mindenféleképp rengeteg izgalmat tarthat önmagában, hiszen a magyar együttes három nappal ezelőtt óriásit küzdve fordított a PSG ellen és ez hatalmas bravúrnak számított. Mindenképp biztató ezzel kapcsolatosan, hogy olvasva a Szeged honlapján a nyilatkozatokat szinte mindenki kiemeli, hogy a PSG elleni győzelem csak akkor ér valamit, ha ma begyűjti ismét a csapat a győzelmet és ezzel versenyben maradhatnak a Barcelonával a csoport elsőségért. A magyar csapat egy az egyben a PSG elleni kerettel áll fel és mindössze Luka Stepancic és Gyima maradt “otthon”. Persze a mostani mérkőzéshez hozzátartozik, hogy egy-két kisebb sérüléssel rendelkező játékos van a keretben, hiszen ténylegesen hatalmas küzdés volt február 16.-án, ám az eredmény vélhetően kárpótolta a játékosokat és extra motivációt adhat a játékosoknak a mai mérkőzés folyamán.

Az eddigi eredmények alapján a Szeged mindössze egy mérkőzést veszített el azt is a PSG ellen. A Flensburg viszont 12 mérkőzésből 6 alkalommal veszített.

Óriásit mentett a PSG ellen a Szeged, ma pedig hasonló teljesítményre lesz szükségük, hogy versenyben maradjanak a csoport elsőségért. (Fotó : szegedma.hu)

Ami a hazaiak mellett szólhat, hogy egy jóval könnyebb mérkőzést játszottak és egy nappal pihentebbek lehetnek a szegedi játékosoknál, ám véleményem szerint Pastor képes lehet a játékosokat ismét kellő hőfokra pörgetni. Ami remek hír, hogy Bombac, Canellas, Bánhidi, Sostaric, Maqueda, Kallman, Gaber és Henigman játékára számíthatunk, ill. a kapuban Mikler kiveheti a részét a sikerekből, ezzel pedig egy igencsak erős csapat állhat fel a pályára ma este. A PSG ellen volt egy elég nagy “szünet” a szegediek játékában és ekkor 6 góllal elhúzott a PSG, ám én most úgy vélem, hogy a Flensburg nem lesz képes ekkora arányú különbséget kialakítani, ha netalántán előjönne ismét ez a “kimaradás”. A szegediek játéka minden téren eredményesebb, támadásokban a hazaiak 27, míg a vendégek 29,5 gólon átlagolnak. Védekezésben pedig a hazaiak 27, míg a szegediek 25,5 gólon átlagolnak. Ennek megfelelően látható, hogy mint védekezésben, mint támadásban erősebb a Szeged. A fogadóirodák valószínűleg a PSG meccsnek köszönhetően kínálják ilyen magas értéken a magyar csapat sikerét, ill. ott lehet még a szeptemberi mérkőzés is amikor a Szeged remizett a német csapattal, bár akkor is szinte végig vezetett a magyar együttes. Ami egyértelmű és amit a fentiekben is említettem, a Szeged PSG elleni győzelme akkor ért valamit, ha ma ismét megszerzi a két pontot a csapat. Mivel a keret szinte teljes egészében egészséges és motivációban, ill. formailag nincs kivetnivaló a magyar csapat háza táján, így nagyon meglepő lenne, ha ma kikapnánk két, vagy több góllal. Mivel a fogadóirodák igencsak magas szorzót kínálnak a Szeged győzelmére, egy +1,5 gólos hendikep opcióval megéri a vendégek sikerét favorizálni. Úgyhogy én ezt meg is teszem és remélem, hogy nem okoz meglepetést a Flensburg.

Flensburg – Szeged Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Szeged +1,5 gól (Hendikep) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: