Bajnokok Ligája : Ferencvárosi TC – Ludogorec

A második elemzés szempontjából némileg húz a szívem is, de őszinte leszek teljesen józan érvek alapján döntöttem a fogadás mellett ezen a találkozón.


I FTC – Ludogorec I

 

A Fradit, ha már nevezhetem így egy elemzésben napi szinten követem. Követtem az eredményeiket a felkészülési mérkőzéseken, illetve láttam azt, hogy a csapat milyen erősítéseket hajtott végre nyáron, milyen elemeket vezettek és alkalmaztak a játékukban és lényegében én bizakodó vagyok. Ami biztos, hogy Rebrov munkája idén fog beérni és ezt akár már most a felkészülési mérkőzések is igazolhatják. A Fradi hosszas felkészülési időszakon van túl és mindezek alatt 8 mérkőzésből 7 alkalommal nyerni tudott a zöld/fehér alakulat. A Ludogorec mindössze 4 felkészülési mérkőzést vívott, ebből 3 alkalommal nyerni tudtak, illetve már július elején megnyerték a bolgár Szuperkupát.

Amiben biztos vagyok, hogy a Ferencváros hazai pályán mindent megfog tenni a győzelemért. A szurkolótáboruk egész Európában igencsak ismert és ma is nagy szükség lesz a buzdításra.

Vajon képes lesz az első mérkőzésen begyűjteni a győzelmet a Fradi? (Fotó : Szirtesi Lászlói/Getty Images)

A Ludogorec egyébként nem ismeretlen számunkra, hiszen több magyar csapat is játszott már ellenük. Ami azt illeti, véleményem szerint ez a bolgár csapat verhető egy jól felépített játékkal. Annyi biztos, hogy a védekezésre figyelnie kell a Fradinak és ha ezt megteszik, akkor előle egy gólt szinte garantáltan szerezhet a csapat. Én ezért bizakodó vagyok és szerintem hazai pályán legalább egy döntetlenre jók lehetnek a srácok. A keret erősnek mondható, ha a magyar szintet nézem, viszont a két keret közt a Transfermarkt adatai alapján közel kétszer annyi különbség van keretértékileg, természetesen a bolgárok javára. Egy szó, mint száz a mai mérkőzésre én egy fogadáskészítő/fogadásépítő opcióval készültem, ahol a Fradi, vagy döntetlen, illetve 0,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Szerintem ma nem fog kikapni a Ferencváros és abban is biztos vagyok, hogy nem egy 0-0-s döntetlent fogunk látni. Úgyhogy HAJRÁ FRADI!

FTC – Ludogorec (20:00)

Predikció: FTC, vagy Döntetlen + 0,5 gól felett (Fogadáskészítőodds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588