b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ferencvárosi TC – Ludogorec

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A második elemzés szempontjából némileg húz a szívem is, de őszinte leszek teljesen józan érvek alapján döntöttem a fogadás mellett ezen a találkozón.


I FTC – Ludogorec I

 

A Fradit, ha már nevezhetem így egy elemzésben napi szinten követem. Követtem az eredményeiket a felkészülési mérkőzéseken, illetve láttam azt, hogy a csapat milyen erősítéseket hajtott végre nyáron, milyen elemeket vezettek és alkalmaztak a játékukban és lényegében én bizakodó vagyok. Ami biztos, hogy Rebrov munkája idén fog beérni és ezt akár már most a felkészülési mérkőzések is igazolhatják. A Fradi hosszas felkészülési időszakon van túl és mindezek alatt 8 mérkőzésből 7 alkalommal nyerni tudott a zöld/fehér alakulat. A Ludogorec mindössze 4 felkészülési mérkőzést vívott, ebből 3 alkalommal nyerni tudtak, illetve már július elején megnyerték a bolgár Szuperkupát.

Amiben biztos vagyok, hogy a Ferencváros hazai pályán mindent megfog tenni a győzelemért. A szurkolótáboruk egész Európában igencsak ismert és ma is nagy szükség lesz a buzdításra.

Vajon képes lesz az első mérkőzésen begyűjteni a győzelmet a Fradi? (Fotó : Szirtesi Lászlói/Getty Images)

A Ludogorec egyébként nem ismeretlen számunkra, hiszen több magyar csapat is játszott már ellenük. Ami azt illeti, véleményem szerint ez a bolgár csapat verhető egy jól felépített játékkal. Annyi biztos, hogy a védekezésre figyelnie kell a Fradinak és ha ezt megteszik, akkor előle egy gólt szinte garantáltan szerezhet a csapat. Én ezért bizakodó vagyok és szerintem hazai pályán legalább egy döntetlenre jók lehetnek a srácok. A keret erősnek mondható, ha a magyar szintet nézem, viszont a két keret közt a Transfermarkt adatai alapján közel kétszer annyi különbség van keretértékileg, természetesen a bolgárok javára. Egy szó, mint száz a mai mérkőzésre én egy fogadáskészítő/fogadásépítő opcióval készültem, ahol a Fradi, vagy döntetlen, illetve 0,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Szerintem ma nem fog kikapni a Ferencváros és abban is biztos vagyok, hogy nem egy 0-0-s döntetlent fogunk látni. Úgyhogy HAJRÁ FRADI!

FTC – Ludogorec (20:00)

Predikció: FTC, vagy Döntetlen + 0,5 gól felett (Fogadáskészítőodds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: