Európa Liga : Ferencvárosi TC – Ludogorec – 18:55

A tegnapi “gold” elemzés egy négy napos nyerőszériát szakított meg. Sajnos a Valencia kihagyott egy büntetőt, majd kapufáig is eljutott, illetve volt egy érvénytelenített góljuk is. Egy szóval pechünk volt. Ma egy kisebb rizikót vállalok, hiszen a Ferencvárosi TC – Ludogorec mérkőzésre ajánlok fogadást.


A Fradi eddigi európai kupamérkőzésein szinte mindig ajánlottam egy-egy fogadást és összesen két alkalommal zártunk veszteségesen a csapat mérkőzésein. A Ludogorec elleni párharc mindkét találkozójára fogadtunk és nem mellesleg, mindkét alkalommal nyerni is tudtunk. Azokban az elemzésekben a gólváltás volt a favorit opció és őszinte leszek most sem gondolom máséként a dolgot. A Fradi nagyon jól szerepel hazai pályán, ráadásul az Espanyol elleni mérkőzés igencsak beszédes volt, hiszen a magyar csapat pontot szerzett a spanyolok vendégeként. A bolgár együttes a Fradi elleni vereséget követően nem szenvedett még vereséget és ami szintén érdekes tényező lehet, hogy idegenben szinte minden egyes mérkőzésükön eddig gólt szereztek a szezon során.

A várható gólszámadatok alapján 1,38, illetve 1,83 a két csapat mérlege.

Izgalmas mérkőzés elé néz a Ferencváros, ám a Ludogorec ellen már két alkalommal is nyerni tudott az együttes. Vajon megoldják ma is és megszerzik a 3 pontot? (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A gólszámadatok alapján bőven reálisnak tűnik a gólváltás és ezt a csapatok mutatói is megerősítik. Ami azt illeti a BL selejtezősmérkőzés lehet alap, bár azt fontos kiemelni, hogy nagy szerencsénk volt azzal, hogy az első mérkőzésen egy gyengébb kerettel állt ki ellenünk a bolgár együttes. Ma már biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezdőjét küldi pályára a vendégek trénere. A román C. Keseru remek formában van és a CSZKA ellen mesterhármasig jutott a támadó, de rajta kívül Lukoki, Wanderson, Badji és Marcelinho játékra is lehet számítani. A Fradi nagy erőssége Tokmac/Zubkov duó játékra alkalmas állapotban, ez pedig egy remek hír lehet. Összességében a vendégek keretében Manolev az aki kulcsfontosságú hiányzó. A játékos a vendégek védelmének alappillére és ma nehéz lesz őt pótolni. A Fradi keretében pedig Otigba és Bőle az aki biztosan kihagyja a mérkőzést. Egy szó, mint száz hazai pályán erősnek mondható a Ferencváros, a Ludogorec idegenben több alkalommal gólt szerzett, de az elmondható róluk, hogy nem a legjobb a védelmük. Úgyhogy egy izgalmas ki-ki mérkőzésre számítok ma a Groupama Arénában, ahol bízom benne, hogy végül a Fradi begyűjti a 3 pontot.

Ferencvárosi TC – Ludogorec Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,80 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588