b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Ferencvárosi TC – Ludogorec – 18:55

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A tegnapi “gold” elemzés egy négy napos nyerőszériát szakított meg. Sajnos a Valencia kihagyott egy büntetőt, majd kapufáig is eljutott, illetve volt egy érvénytelenített góljuk is. Egy szóval pechünk volt. Ma egy kisebb rizikót vállalok, hiszen a Ferencvárosi TC – Ludogorec mérkőzésre ajánlok fogadást.


A Fradi eddigi európai kupamérkőzésein szinte mindig ajánlottam egy-egy fogadást és összesen két alkalommal zártunk veszteségesen a csapat mérkőzésein. A Ludogorec elleni párharc mindkét találkozójára fogadtunk és nem mellesleg, mindkét alkalommal nyerni is tudtunk. Azokban az elemzésekben a gólváltás volt a favorit opció és őszinte leszek most sem gondolom máséként a dolgot. A Fradi nagyon jól szerepel hazai pályán, ráadásul az Espanyol elleni mérkőzés igencsak beszédes volt, hiszen a magyar csapat pontot szerzett a spanyolok vendégeként. A bolgár együttes a Fradi elleni vereséget követően nem szenvedett még vereséget és ami szintén érdekes tényező lehet, hogy idegenben szinte minden egyes mérkőzésükön eddig gólt szereztek a szezon során.

A várható gólszámadatok alapján 1,38, illetve 1,83 a két csapat mérlege.

Izgalmas mérkőzés elé néz a Ferencváros, ám a Ludogorec ellen már két alkalommal is nyerni tudott az együttes. Vajon megoldják ma is és megszerzik a 3 pontot? (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A gólszámadatok alapján bőven reálisnak tűnik a gólváltás és ezt a csapatok mutatói is megerősítik. Ami azt illeti a BL selejtezősmérkőzés lehet alap, bár azt fontos kiemelni, hogy nagy szerencsénk volt azzal, hogy az első mérkőzésen egy gyengébb kerettel állt ki ellenünk a bolgár együttes. Ma már biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezdőjét küldi pályára a vendégek trénere. A román C. Keseru remek formában van és a CSZKA ellen mesterhármasig jutott a támadó, de rajta kívül Lukoki, Wanderson, Badji és Marcelinho játékra is lehet számítani. A Fradi nagy erőssége Tokmac/Zubkov duó játékra alkalmas állapotban, ez pedig egy remek hír lehet. Összességében a vendégek keretében Manolev az aki kulcsfontosságú hiányzó. A játékos a vendégek védelmének alappillére és ma nehéz lesz őt pótolni. A Fradi keretében pedig Otigba és Bőle az aki biztosan kihagyja a mérkőzést. Egy szó, mint száz hazai pályán erősnek mondható a Ferencváros, a Ludogorec idegenben több alkalommal gólt szerzett, de az elmondható róluk, hogy nem a legjobb a védelmük. Úgyhogy egy izgalmas ki-ki mérkőzésre számítok ma a Groupama Arénában, ahol bízom benne, hogy végül a Fradi begyűjti a 3 pontot.

Ferencvárosi TC – Ludogorec Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,80 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: