b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ferencvárosi TC – Dinamo Zagreb – 20:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Bajnokok Ligája selejtezőkben továbbra is van magyar résztvevő az FTC személyében. A magyar csapat 1-1-s döntetlen után lép ismét pályára a Groupama Arénában, ahol a Dinamo Zagreb csapata lesz az ellenfelük.


I Ferencvárosi TC – Dinamo Zagreb I

 

A találkozó előtt leszögezem, hogy minden tiszteletem a Ferencváros játékosoké, illetve Rebrové, viszont az előző mérkőzésen is kisebb szerencsével sikerült 1-1-s döntetlent kiharcolnia a csapatnak és ma úgy érzem, hogy a horvát rivális nem fogja elpocsékolni a kialakított helyzeteit. Ami azt illeti az előző mérkőzésen végig dominált egy-egy rövidebb időszakot leszámítva a horvát csapat. Véleményem szerint látható volt a különbség a pályán és ténylegesen Sigér szerencsés góljának, Dibusz védéseinek, illetve a kapufának köszönhette a Ferencváros ezt a “bravúros sikert”.

Az előző mérkőzésen 23 helyzetet alakított ki a Dinamo Zagreb, míg a Ferencvárosi TC 9 alkalommal volt képes veszélyeztetni.

Vajon képes lesz kiharcolni a továbbjutást a Ferencvárosi TC? (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A gólváltás most is esélyes lehet a mérkőzésen, főleg úgy, hogy az FTC telt ház előtt lép ismét pályára. A szurkolók fantasztikus hangulatot képesek kialakítani és ténylegesen 12. játékosként állnak a csapat mögött. Én bizakodó vagyok, viszont maradok a realitás “mentén”. Ritkán csinálok ilyet, de a mérkőzésen két opció kerül megosztásra. Egyik opció a gólváltás, mint opció lesz, míg a másik esetben a továbbjutásra ajánlok fogadást. A továbbjutás esetében a jóval értékesebb és tehetségesebb kerettel rendelkező Dinamo Zagrebet favorizálom. Az indok itt is igencsak egyszerű, a vendégek keretében Dani Olmo, Arian Ademi, Amer Gojak és Bruno Petkovic szerepet kap, akikhez nem sok hasonló képességű labdarúgó szerepel az FTC keretében. Olmo az előző mérkőzésen is képes volt gólt szerezni, illetve több alkalommal is veszélyeztetett. Egy szó, mint száz abban szinte biztos vagyok, hogy a Dinamo egy kezdeményező és domináns támadófutballt fog hozni és véleményem szerint ismét képesek lehetnek gólt/gólokat szerezni. Míg a Ferencvárosi futballistákban is bízom, ugyan most Lanzafame távozásával szerintem gyengült a csapat, de hazai pályán sosem szabad leírni a Ferencvárost. A két opcióból remélem mindkettő zöldül, még ha rosszul is hangzik egy magyar csapat ellen fogadni, de én maradok a realitás mentén és szerintem itt véget ér a Ferencváros története a BL-ben.

Ferencvárosi TC – Dinamo Zagreb (20:00)

Tipp: Dinamo Zagreb (Továbbjut) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 5 egység

Ferencvárosi TC – Dinamo Zagreb (20:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: