b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FC Porto – Manchester City – 12/01 21:00

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A “C” jelzésű csoportban elég egyértelműek az esélyek, hiszen a Porto és a Manchester City már-már biztos résztvevője a rájátszásnak, míg az Olympiakosz – Marseille duó az Európa Liga továbbjutásért harcol. A Porto idén is nagyon erős, ráadásul hazai pályán ontja a gólokat magából az együttes. Csak a Bajnokok Ligája mérkőzések esetében a Marseille ellen 3-0, míg a Olympiakosz ellen 2-0-ás sikert aratott a csapat. Az odavágón a felek 3-1-es eredményt értek el és a várható gólszámadatok alapján a mai meccsen 1-2-es végeredményre van kilátás.

xG (várható gólszámadat)
1.662.09
Várható végeredmény : 1-2

A Manchester City már biztos továbbjutó egyébként, ezért akár Pep Guardiola pihentetheti is kulcsjátékosait. A jelenlegi információink alapján ugyan erre nincs esély, ám mindenképp érdekes tényező az, hogy ma akár mindkét csapatnak megfelelő lehet az egy-egy pont megszerzése. Mivel hazai pályán nagyon gólerős a Porto ezért meglepődnénk azon, ha nem szereznének gólt, míg a Manchester Cityt lényegében senkinek sem kell részletezni és látható, hogy az együttes a kezdeti nehézségeket egyre jobban feledteti és futószalagon érkeznek a győzelmek. Egy szó, mint száz két gólerős csapat meccsén mi a gólváltást preferáljuk, amelyre az előzetes statisztikai adatok alapján 69% esély van. 

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.75

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: