b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FC Barcelona – Napoli – 08/08 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A várható gólszámadatok alapján 2.21 és 1.66 a két együttes mutatója, amely 2-1-es végeredményre utal. A Barcelona kerete középpályán és a védelmet tekintve elég lyukas lesz, hiszen több hiányzót is számlál a katalán csapat, míg az olaszok szinte a legjobb kezdőjükkel állhatnak fel a pályára. A Barcelona könnyen kibekkelheti a mérkőzést, de vélhetően Messiék nem a 0-0-ás döntetlenre akarnak törekedni. A gólváltás 1.95-ös szorzóról indult, ami a mai reggelre már csak 1.66-os értéken látható. Ez természetesen nem a véletlen műve, úgyhogy megéri egy közepes téttel fogadást kötni a mérkőzésre.

FC Barcelona – Napoli Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: