b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FC Barcelona – Bayern München – 08/14 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Sablon tipp, magasabb odds, miért is maradna ki?! Tehetném fel ezt a kérdést, ugyanis klasszisokkal tűzdelt csapatok fognak ma egymással megküzdeni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe való jutásért. A Barcelona elég meggyőzően játszott a Napoli ellen, míg a németek szinte esélyt sem hagytak az angol rivális Chelsea csapatának. A kérdés már csak az, hogy a Lazui Stadinoban mennyire fognak ma felpörögni a játékosok. A katalánok részéről szinte minden támadó bevethető állapotban és ugyanez a helyzet a németeknél is, akiknél egyedül Pavard az aki maródi. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy itt ma kinyíljon a gólzsák és bízom benne, hogy a Bayern ismét azt a támadó szellemű játékot fogja képviselni, mint legutóbb a Chelsea ellen és egy izgalmas, gólokban gazdag mérkőzést láthatunk.

Barcelona – Bayern München Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.80 1,5 egység

…A fogadáskészítő segítségével egy 5.00-ás oddsra ajánlok fogadást. Annyi várható véleményem szerint, hogy a németek támadója Lewandowski ma betalál. Az már kérdéses, hogy Messi képes lesz-e gólt szerezni, viszont az argentin klasszis szeret az ilyen szituációkban többet magára vállalni és vélhetően ma is gólszerzésre fog törekedni. Az viszont a fejemben szinte 80%-ig biztos, hogy itt ma a Bayern kiharcolja a továbbjutást. Persze a Barcelona ellen fogadni mindig is “veszélyes”, de a jelenlegi formák alapján nem sok esélyt látok a katalánok továbbjutására. Amennyiben a mérkőzés nem az elképzeléseim szerint alakul, szinte garantált, hogy élő tippek is fognak érkezni!

Barcelona – Bayern München Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
R. Lewandowski (Bármikor gólt szerez) + L. Messi (Bármikor gólt szerez) + Bayern München (Továbbjut) (Fogadáskészítő) 5.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: